Valparna 8 veckor!

Måste säga det igen, oj,oj,oj vad den här tiden med valparna gått fort!!! Har nu bara Trizz & Bino kvar hemma, & jag lovar det känns TOMT!!! Men jag tror att både Bingo, sorry Leffe & Brio har det BRA! Det är jag inte orolig för men det är liksom som om något fattas här hemma......
Erkänner att det faktiskt är väldigt behändigt att bara ha 2 valpar med sig, & 2 SMÅ, lätta behändiga valpar. Grabbarna var ju STORA, men HÄRLIGA jag SAKNAR dom faktiskt!!!

I dag var jag till klubben med hundarna, körde lite slalom med Breeze & Milloo. Snacka om att Breeze är sugen!!! Kul att se & att köra henne!!!
Var även domare när Ingela hade kursavslutning med sin agilitygrupp.

Det var sista uppdraget på klubben, har ju avsagt mig alla uppdrag, kurser, hundpromenader osv. Från nästa vecka "tillhör" (hittade inget bättre ord) jag Södertälje BK. Känns helt OK även fast man varit aktiv inom Svenska Hundklubben sedan 1992. Men men hundlivet går vidare......

Sedan var jag ut & kollade när Anders spelade fotbollsmatch. Trizz fick också titta på, men oj om dom kom för nära då lät hon som ett monster! Nä spelarna skulle hålla sig på planen....Annars så skötte hon sig super! Hon var helt lugn i famnen & hade som sagt helt koll på matchen.

Här kommer sista viktrapporten:

Bingo 8 v: 4010
Brio: 7 v & 5 dagar: 4005

     
Bingo-Leffe                Trizz                               Bino

  
Trizz & Bino

Kommentarer
Postat av: Helena

Söta valpar och verkligen jättefina bilder :)

2008-06-01 @ 23:23:39
URL: http://helennna.blogg.se
Postat av: © Katta

Hejsan!
Allt bra med dig? Haft en bra helg?

© Katta - http://fakkors.blogg.se

2008-06-01 @ 23:24:34
URL: http://FAKKORS.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0