Träning igen

Ja nu har man verkligen fått upp ångan, smile....Jag & Ingela åkte ut till klubben & körde agility. Med Breeze körde jag en start med 2 hopphinder-6 meter till slalom-högersväng till balansen-snett höger säcken-vid sväng höger till 2 hopp. Hon tjuvade 2 gånger men snacka om att hon är LADDAD!!! Märks att jag bara kört slalom enskilt & inga kombinationer.....När hon inte tjuvade bara flög hon över hindren & tog slalomingången & hela slalomen i en rasande fart(man verkligen ser hur mycket hon ÄLSKAR att köra agility!)-bra fart på balansen & klockrena två på två av. Att dom sitter klockrent kanske kan bero på att jag inte springer lika fort som Anders?! Det går ju lite fortare när han kör henne....Men å andra sidan så hinner han ju faktiskt med henne hela vägen ner.....Hmmm vilket fall som helst så var jag super nöjd med hennes prestation i dag. Min kan man ju prata om, suck... Men det var ju ett BRA tag sedan som jag körde henne på så långa kombinationer. Ingela sa inger spydigt i alla fall! Högerslalom fungerade i dag!!! Får nog nästan säga att där satt den! Men det är klart nu får man ju kanske höja ribban lite till, sakta men säkert... Får nog börja lägga in mer variation på ingångarna.

Milloo körde jag i princip på samma kombination, han tjuvade också någon gång, hmmm måste tränas mer. Han strulade lite mer än vanligt i slalomen i dag, kanske berodde det på att det var mer störning runt om? Han har ju lite problem med det. Han tappar lätt fokus på vad han håller på med. Men det blir nog bättre ju mer rutin han får. Sedan körde jag också en hopp komination med lång böjd tunnel. Nåväl efter några försök fick vi till svängarna. Han har farten men som sagt inte riktigt fokus fullt ut på det han ska göra(enligt mig).

Trizz fick springa i den långa böjda tunneln & det gjorde hon! Flera gånger & det alldeles själv, oj,oj,oj vad hon är duktig! Hon springer igenom alla tunnlar hon ser, yippie!!! Men nu säger väl dom lärde att jag kommer att få en tunnel idiot, men det gör INGENTING! Jag vill att mina hundar ska älska ALLA hinder! Sedan är det upp till mig att styra dom till rätt, men det är inte viktigt i början huvudsaken att dom VILL & VÅGAR ta hindren & det med GLÄDJE!
Sedan tog hon även säcken min lilla stjärna! Självklart med lite hjälp, vi lyfte givetvis upp släpet lite grann. Hon & Ia tog säcken flera gånger. KUL!!! Ingelas papillon Ia kommer att gå långt, hon är otroligt läcker att se & bara 5 månader!

Vad det är härligt att skryta om sina hundar, det är dom VÄRDA!!!

Ett stort TACK till Bosse för alla klövar!!! Nu jädrar kan vi träna viltdpår....i höst alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0