Slalomträning

Åkte ut till klubben med Kristina med Allis, sedan kom lillebror & Jenny med deras Zerox. Allis & Zerox fick leka av sig. Nåja Allis skulle äta gräs först, det var nog ett straff till matte för att hon inte hade fått ngn mat innan dom åkte......Det blev en del springlekar dom emellan medans mina satt i bilen, satt & satt dom var helt tokiga! Dom ville ju också vara med!!! Men Breeze "tål " inte Allis & Milloo moppsar sig inför Zerox. Men jag tog i alla fall en runda med alla mina innan jag körde Breeze i slalom. Oj vilken fart hon har i vänster slalom!!! Har fortfarande promlemet i höger att hon går ut vid pinne nr 10. MEN i dag klarade hon höger slalom 4 av 6 gånger! Jajjamensan i dag var hon DUKTIG! Nu blir kravet på henne att hon ska klara 5 av 6 gånger.....Ingångarna var OK, hon missade någon pga att hon var för taggad.
Milloo, min Prins var jätteduktig(med hans fart mätt) för att la in en högre fartväxel i dag! Det var det snabbaste han någonsin gått i slalom! Tänk vad LITE träning kan göra!?! NU måste jag börja TRÄNA mer med honom!!! Snart ska dom ju tävla!
Sedan åkte vi i väg & gick en sväng med dom. Körde då lite upp på stenen övningar med mina tjejer. För godis gör dom allt! Trizz fick gå i omgångar, hon ska ju ta det lugnt pga av sin hälta som kommer & går. Men allt är så mycket lugnare nu hemma efter att Bino åkt.....Bra för Trizz & hennes "vila" men TRÅKIGT för MIG!!! JAG saknar Sockertoppen!!!

Har funderingar på att ev sätta ut Trizz på foder, känner att hon i gentligen skulle behöva komma till någon som har LUSTEN att träna upp henne. Tror nämligen att hon kommer VILJA jobba som sin mamma, Breeze. Jag har ju inga direkta arbetsplaner för henne....Vadå, mina planer för Breeze har jag haft nu i snart 3 år, ett enkelt LP1. Hon är över 4 år & har bara klarat Rookie, hade hon haft en förare som velat tränat lydnad hade hon nog nästintill varit champion vid det här laget. Hon älskar ju att träna, men jag har INTE den lusten längre. Med Sindie var det annorlunda, herregud då tränade jag flera gånger om dagen. Men vi får väl se vad det blir, troligen ka jag inte släppa Trizz. Hade ju problem med att släppa "mina" 3 hanar....

Får väl påminna om att jag nu börjat jobba igen efter 2,5 vecka s semester, suck.....BARA 3 veckor kvar tills nästa semester. Det har varit sååå skönt att bara varit ledig!!!

Häng gärna med på gemensam hundpromenad nu på onsdag, samling kl:19.00 på stora parkeringen i Tveta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0