Slutet på en epok!

Snacka om "djupa" ord men lite av den känslan finns....För min del är ju den aktiva tiden inom "moderklubben" SHK slut. Nu är det nya tag som gäller. I kväll var det nämigen agilitymöte som jag, Ingela & Birgitta gick på. Vi har ju alla tre lämnat SHK för SBK. Ska bli väldigt intressant att komma in i en helt ny & så mycket större organisation än SHK. "Gräset är ju inte alltid grönare på andra sidan" lyder ett ordspråk men som det blivit i den gamla hemmaklubben känns alla andra alternativ värda att prova. Tror nog på att det kommer att bli bra! Om inte annat så blir det förhoppningsvis en liten nystart, det är ju lätt att bli hemmablind. Har ju varit aktiv inom klubben sedan -92. Har nog suttit i alla kommiteer som finns, nä inte utställningen det har jag aldrig haft intresse för. Däremot så har jag alltid jobbat för det JAG trott på. Har något varit konstigt så har det testats nya vinklar, det har alltid varit högt i tak något som jag tidigare varit STOLT över! Det har verkligen kännts som "min" klubb...

Det har hänt mycket sedan jag började & mycket har varit så himla kul & stimulerande! Alla kurser man haft & gått, alla kursare man haft & alla deras hundar. Alla roliga fester man varit på/arrangerat, fjällen resorna både sommar & vinter(Grövelsjön är ett underbart ställe!!), slappar dagar på klubben/arbetsdagarna i både värme & rusk/gräsklippningen hela sommrarna/krattning av planerna(ja det gjode man för en del år sedan!), alla föreläsningar/utbildningar man gått/arrangerat, är ju utbildad instruktör inom lydnad & agility , hundpromenaderna i alla väder, jippodagar, kräftskivor, valborgsfiranden, skidåkningen på fältet(Tack Janne för spårningen!) instruktörsmötena(det har blivit många under åren), tiden i styrelsen(väldigt stimulerande), staketbytet, målning/tvättning av alla hinder, 100 ord i LT, varit tävlingsledare i lydnad ja listan kan göras lååång! Ett roligt minne var landskampen i lydnad i Norge mot Norge. Fick äran att tävla för Sverige med Sindie. Vi VANN individuellt samt i lag!! Min lilla stjärna! 

Men det allra roligaste har ändå varit allt (nästan) kring agilityn, kurser, utbildningar, kursare, träningstävlingar, tävlingar(en gång i tiden hade vi Sveriges största inoficiella agilitytävling!), för att inte tala om alla tävlingar man själv varit med på! sommarläger med Kenth Svartberg (den hetaste sommaren på länge!) & Anita Axelsson( snacka om att jobba från morgon till sen kväll!) , kortkurser med Annika Aller ja listan kan göras hur lång som helst......Jag har säkert glömt massor men detta är vad jag just nu kan komma på.


Men orken att driva det jag "brinner" för har i princip helt tagit slut, därför tror jag att klubb-bytet kan bli en nystart......

Sedan inte att förglömma alla roliga & trevliga instruktörs/funktionärs kompisar inom SHK!!
Önskar SHK Södertälje Lycka till i framtiden! (det lär behövas, oops det var hårda ord.....men det står jag för!!!)

Sist men inte minst alla mina underbara hundar jag hitills fått äran att ha, Apollo min "stora hund i litet format", Jeffi "som skulle bli min drömhund" samt mina hundar jag fortfarande njuter av Sindie"som blev min stjärna", Breeze" min härliga mamma tik", Milloo " min Prins" & Trizz "min blivande stjärna". När jag(hmmm någon som kan??) får ordning på min hemsida kommer alla hundar få "sin" sida med all info & massor av bilder. Men jag & data, ha,ha,ha eller vad säger du Gudrun?

Nu ska jag gå ut med alla mina underbara hundar!

Tyvärr inga bilder, vet inte vad det är som strular, suck.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0