GRATTIS!

Ett stort GRATTIS till Jeanette som med sin Femi VANN lydnadsklass 1 på bruks i torsdags! Det betyder LP1!!! Grattis också till Anki som med Mumsan kom 2:a med godkända poäng!

Det var himla kul & inspirerande att se en lydnadstävling igen, det var ju som sagt ett bra tag sedan....Blev väldigt sugen på att själv få tävla, yippie!!!! Så nu ska jag anmäla mig & Breeze till bla Södertälje den 3/8.  MEN det är ju snart dax för damen att löpa...Skulle iny´te förvåna mig om det skulle infalla vid samma tid, nu när jag ÄNTLIGEN är tränings & tävlingssugen!!! Har tränat varje dag & hon går BRA men det som strular är platsläggandet under gång, suck... Jag är van vid Sindie som faller ner som död vid det momentet, vi har alltid fått 10:or på det. Men då TRÄNADE jag som besatt något jag inte gjort med Breeze. Så jag får självklart skylla mig själv. Så nu är det bara att lägga i en högre växel & träna ännu mer målmedvetet!

I torsdags passade jag även på att träna agility på klubben, oj, oj,oj vad Breeze gick BRA! Högeslalomet fungerade ur alla positioner & vinklar. Så nu är det 6 av 6!!! Min DUKTIGA tjej!!!! Sen hur det går på tävlingen nästa vecka återstår att se, Anders har ju inte tränat en enda gång inför den kommande tävlingen, suck....Nä det har varit jobb, han sommarjobbar ju på Scania & sedan har han ju haft fotbollen....Men nästa vecka har dom fotbollspaus.

Även Milloo gick som tåget, kul! Han fixar ingångarna & nu har han fått upp LITE mer fart i själva slalomet, men bara LITE! Men jag fortsätter att träna honom så när sommaren är slut kanske han kan SPRINGA igenom hela slalomet & inte bara dom 3 sista som nu......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0