GRATTIS "mina " valpar!!

Nu är "mina" valpar 12 veckor!!! Härligt!

GRATTIS Leffe, Trizz, Pezto & Bino(?) på 12 veckors dagen!!!

Tiden har gått så himla fort, snart är dom 1 år! Så kändes det med Breeze ena dagen var hon liten valp & nästa stora damen......Det är tur att man kan njuta av den underbara valptiden.
Trizz är en härlig liten tuff tjej som jag tror kommer bli en bra (smile)....agilityhund. Men jag får se hur mycket intresse jag har senare....Just nu är det KUL att träna....

Körde korta tunneln i dag & det var inga problem, hon sprang in från bägge håll utan att tveka. Hon följer min hand & springer in på "igenom". Sedan körde jag "framåt" mot godisskål med hjälp av Ingela. Hon sprattlade för fullt innan hon skickades i väg på "framåt". Jösses vad hon sprang mot skålen! Skicka mot skål & följa godishanden ska jag köra OFTA! Det är ju något man kan träna på en ung hund. Det kommer att tränas mycket på följa innan hinder används. Mitt mål är ju att Trizz ska ha en bra följsamhet åt bägge håll/på bägge sidor & ha ett sug framåt utan hinder. För att när väl hindren kommer in i bilden ska hon veta vad hon ska göra. Ska bli spännande att träna på detta sätt....Sedan har jag ju börjat träna henne på att komma in bakifrån mellan mina ben, det är början på startpositionen. Också något nytt, det händer ju sååå mycket inom agilityträningsvärlden. Men det är bara kul & intressant. Denna träning går bra, hon har inga problem med att jag kliver över henne & att hon lockas in mellan benen. För godis gör hon ALLT!

    

 
   

  
                                           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0