Bino såld!

Nu har Bino åkt "hem" till Hölö.....Det var svårt att släppa i väg honom men jag tror som med dom andra att han hamnat rätt! Efter att ha gått igenom alla papper & visat vad som följer med honom var det dax att "släppa" iväg honom. Han traskade så snällt med barnen som gick i förväg.
Numer bor han i ett stort hus i Hölö med sin familj, där ingår också två hästar. Ska bli kul att höra hur han reagerade när han fick se dom, ha,ha,ha....Nä jag tror att han fått det bra & att han kommer sköta sig fint. Mina gamlingar är ju hästvana & det blev dom ju utan problem. Sedan är ju hela familjen hundvan sedan tidigare, då dom haft en cocker. Dottern ska även gå agilitykurs med honom när han har åldern inne. Ska bli kul att följa honom inom agilityn.

Önskar hela familjen Lundell Lycka till med Bino!!! (eller vad han nu ska heta, det bestämms om 1 vecka)

Kommentarer
Postat av: Rebecca, cashs nya lill mamma :D

Heejj! Vår Cash (bino) är jätte busig och tycker det är jätte roligt att skutta omkring och fiffilura litegranna på tomten. Ponnyn kecia gillar han inte fullkomligt, lite stor och jätte svart :)

Vi älskar honom väldigt och det kommer komma bilder stax, vi bifogar dem direkt till dig. Hälsningar Failjen Lundell. Han har tiloch med hunnit vara med på en ponnytävling och han bringade tur och var sockersöt! :D Hälsa mamma breeze och syster trizz och dom andra

2008-07-16 @ 12:59:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0