Rapport från Pezto

Här kommer en rapport från Pezto.

TACK för rapporten & bilderna! Det är så kul att få höra att allt går bra!

Patrik var iväg med Pezto förra måndagen och vaccinerade honom. Gick väldigt bra! Och vi provade att mäta honom idag och fick det till att han ska vara ca 38-39 cm i mankhöjd.. Stor kille. När Patrik vaccinerade honom vägde han 6,6kg. 



Ger honom nu mat 3 ggr om dagen.. Han tramsar sig lite och vill inte äta ordentligt, men när han är med mig på jobb slinker det ner utan problem... Trams..

Han kan sitt utan problem nu och vi håller på mycket med ligg, inkall och ögonkontakt. Försöker gå både med och utan koppel och ibland kopplet släpandes efter.. Vill fortfarande nosa mycket i marken och kanintollar är ju jättegott.. hihi
Har du några bra tips hur man kan börja träna honom för agility, läste något om framåt och hur du gör med tunnel o så??...

Vi läste i Sheltiebladet att de ska ha utställning för shelties i bjuv i september. Vi tänkte ställa ut honom för skojs skull och se vad domarna säger om hans kropp.. Hade varit kul att veta..

Vi har varit i skogen och på stranden med honom.. Första gången bara blöte han tassarna lite i vattnet, andra gången gick han i lite mer och nu sist doppade han sig så han blev blöt om magen.. tyckte det var kul att gräva i sanden också..

I går när vi var ute i skogen så började det att åska, Pezto bara tittade upp lite och sen traskade han vidare.. Vi daltar aldrig med honom när det gäller sånt, han har ett starkt psyke och det vill vi inte förstöra...!

  
Matte Sandra & Pezto

Sandra Patrik Pezto och Chili

Kommentarer
Postat av: Eva i Eskilstuna

Hej

Då är Leffe "liten" med sina 34cm o 6,5 kg, kul.

Vad duktiga Peztos matte o husse är med träning.

Jag har tränat kontakt och lite (på tomten) gå lös vid sidan. Det är nog bra att träna gå fint på dom vanliga promenaderna också, jag ska skärpa mig. :)

2008-07-10 @ 10:17:28
Postat av: Marie G

Hejsan, ha,ha,ha liten & liten....Jag tyckte att han var "stor" men då är ju Trizz "bara" 27 cm.

Man tränar nog mer än vad man tror, vardagen innehåller ju så mycket smile!

träna vidare, det ska jag. Kram från Marie & sheltiegänget

2008-07-10 @ 11:40:03
URL: http://marieosindie.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Haloo! Lill Cash, han är bara 25 cm i manken, så han måste vare en mini mini sheltie :D

Rebecca cashs lill mamma (:

2008-07-19 @ 11:31:57
URL: http://keciarebecca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0