Agilitytävlings resultat

Lite sent men här kommer resultaten från agility tävlingen på Stockholm Södra BK den 2/7. Milloo diskade sig i bägge sina starter, han jobbade bra & med fart men tyvärr så var väl inte Anders riktigt på topp smile. Men jag tror att det kommer att bli BRA med mer träning!

     
I väntan på start...              Framhoppning

     
Agility klass 1

     

Breeze startade ju bara i agility 1 & tyvärr så slarvade hon & Anders på nedfarten på balansen 5 fel samt att hon rev hinder 2 efter balansen 5 fel så totalt 10 fel. MEN Breeze hade ca 12 sekunder bättre tid än den sheltie som vann! Men vad gör det man ska ju vara snabb & nolla!!! Tror att ref tiden var ca 61 sek. Breeze tid var ca 33 sek. Men dom kommer igen!!! Domare var Annika Aller som jag tyckte hade gjort en rolig & fartig bana. Man blir såå sugen på att köra....I övrigt så jobbade både Anders & Breeze super bra i hop, det är jättekul att se dom på banan!
     
Banvandring                       Framhoppning

     
                                              Inför start
     


Även denna kväll så fick Elsa med Grappa 10 fel i agilityklassen, denna gång filmade vi men vi kan fortfarande inte hitta mer än 5 fel??? Det har gått lite troll i hennes agilitylopp 10 fel både måndag & onsdag & ingen av gångerna kan vi se mer än 5 fel hmmmm...Men domaren måste ju ha sett något.

     
Elsa & Grappa hopp 1



     
Kul denna kväll var att både mamma & Svenerik kom för att titta.

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0