Långpromis & agilityträning

Äntligen så blev det en ganska långpromis för dom 3 hundar som är hemma. Tråkväder men med bra kläder så....Gick i Viltsvinsskogen i Bastmora, träffade inte på några viltsvin men däremot så såg jag att det var nybökat på en hel del ställen. I övrigt så var det små sjöar på massor av ställen. Tror aldrig att jag varit med om att det varit så blött på just den här rundan. Suck....Hundarna bara "plaskade" på.....Men det var skönt att se dom springa & busa med varandra, mina blötdjur.

Sedan när vi kom tillbaka till klubben så var det dax för slalomträning för Breeze & Milloo.

Breeze skulle få köra "ut" innan slalomingången från höger. Nu stod slalomet så bra att jag fick "hjälp" av ett träd, perfekt att träna ut-slalom på! Även denna gång så var hon överladdat för att hon äntligen fick köra igen, men efter ett tag så fick jag henne att lyssna & då gick det BRA! Rackarna vilka ingångar hon fick till, min STJÄRNA!!! Körde självklart både höger & vänster ingångar/slalom.

Milloo hade ju fått för sig att han inte skulle ta sista pinnen i högerslalom på träningen i söndags. Så det fick bli dagens mål att han skulle ta den! Men första gången i h så bara "såg" han inte sista pinne, suck....Han trodde nog att han var klar. Men gång 2 så var jag med honom xtra mycket & även efter sista pinnen en bit framåt & se då gick det SUPER! Min Prins!!!  Men som jag brukar säga "En gång är ingen gång" så det var bara att göra några repetitioner & han FIXADE ALLA PINNAR VARJE gång!!! SUERDUPER! Ja mycket belöning framåt blev det!

Trizz fick köra lite framåt övningar i dag.
- Stanna
- Fram
- Belöning framåt
Hon är bara för ROLIG att jobba, min lilla Vessla!

Avsutade med en kort promis & godisruta.

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Amanda

ÅÅ va du är BÄST! Hoppas jag lyckas på söndag nu då... Ska be Ingela och Birgitta och sätta på stora luppen och granska vad jag gör för fel! Vill ju inte förstöra din fina grund!!! Härligt med 3 blöta hårbollar ler



Kramis Amanda

2008-12-18 @ 08:07:13
URL: http://www.lundsgard.com
Postat av: Marie G

Du är bara för gullig, men det kändes bra efter träningen med Mille smile....Du fixar det på söndag, jag lovar! Birgitta sa att Mille helst hade velat följa med dig hem efter träningen i söndags. Det tyder ju på att han GILLAR DIG!!! Så ni kommer att fungera super i hop!!!

Kramis på dig

2008-12-18 @ 08:15:07
URL: http://marieosindie.blogg.se/
Postat av: Stefan W

Vad skönt med långpromenad!

2008-12-18 @ 08:23:44
URL: http://stefanweei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0