Ännu en härlig promis

Tidig morgon, vitt på backen & småkyligt, kan det bli härligare? Det blev en långpromis på 1,5 timme med Breeze & Trizz. Körde även lite "stanna" träning med Trizz, jag kan gå ca 5 meter med störning, jippie! Sedan får hon gå på ordet "fram". Sedan fick dom klättra en hel del & jag med för den delen.....Träffade på några hundar men Trizz var superduktig & hade fokus på mig & brydde sig inte om dom andra hundarna. Min stjärna! Det fick bli klapp & busbelöning eftersom att jag inte hade med mig ngt godis åt dom hmmmm. Slarvmatte, får skärpa mig. Men å andra sidan så är det ju bra att ha många olika belöningsformer.
Gick bla utmed vattnet men där var det lite väl ruggigt men solen var ju på väg upp så det var underbart i allafall. Man kände sig ju som en ny människa när man kom in i värmen. Nu kan man lämna hundarna med gott samvete för att jobba suck.....

Plockade på mig några miljövänliga skitpåsar, superbra att olika företag sponsrar skitpåsar till hundarna på vissa ställen i stan. Hemma har vi stolpar på 2 olika ställen & inget är precis där jag bor, nä man måste gå & i bland är dom slut. Borde finnas på fler ställen i stan. Superbra grej i alla fall.

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Tessan

Gott nytt år! //Tessan m flock

2008-12-31 @ 12:30:19
URL: http://www.prius.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0