Kommande tävlingar för Breeze, Milloo & Trizz

Har nu anmält mig & Trizz till 2 agilitytävlingar:) Det gör man ju via SBKTävling, smidigt & enkelt:) Tyvärr så finns det inga tävlingar efter sista juni som vi kan åka på:( Lite trist.....

Breeze:
1/5 MH på södertälje BK kl: 07.30
14/5 Agility i Bastmora,SHK Ag & Hopp 1 med Anders
15/5 Agility, Strängnäs Cup Öppen Ah & Hopp med Birgitta
21/5 Agility Nynäshamns BK Hopp 2 med ?
22/5 Agility Stockholm Södra Hopp 2 med ?
29/5 Agility DM i Flen Lag & Ind med Birgitta

Jag & Trizz:
7/5 Agility Västerås KK Ag 1
8/5 Agility Västerås KK Hopp 1
14/5 Agility i Bastmora,SHK Startx2, Ag & Hopp 1
14/5 Int Utställning i Bastmora Öppenklass
15/5 Agility Strängnäs Cup Öppen Hopp & Ag
21/5 Agility Nynäshamns BK Ag & Hopp 1
22/5 Agility Stockholms Södra Ag & Hopp 1
29/5 Agility DM i Flen Ind.start

Milloo:
14/5 Agility I Bastmora,SHK Ag & Hopp 1 med Birgitta

Är dock lite osäker på om det är rätt datum på tävlingarna i Nynäs resp Stockholm Södra....Kan vara tvärtom.
Även den 7 resp 8/5 kan vara tvärtom. Ja,ja dit ska jag i allfall å TÄVLA om inte kroppen strejkar vill säga...

Njut av era hundar!

Dåligt med uppdatering på bloggen

Men det händer inte speciellt mycket i Sheltieligans liv. Hela ligan har varit på landet under veckan medans jag jobbat. Har varit härligt att vara helt utan hundar.....allt har gått bra & tom Blåndie har återanpassat sig i livet med Ligan:)

Blåndie är som vanligt mer vild än tam, så mycket spring i dom skankorna...För långa ben har hon suck.

Det enda som hänt igentligen är väl att jag lånat startpistolen av Ove & Birgitta. Planen var att "kolla" Breeze men hon bryr sig inte alls, GILLAS! Å skulle då oxå passa på & testa Milloo, han gillar den inte däremot:( Men...han har blivit så mycket bättre:) Nu reagerar han men samtidigt kan man ha kontakt med honom:) Det ska nog gå att täna honom oxå så att han under året kanske kan gå ett öppenklass spår i viltspår...
Trizz & Blåndie bryr sig inte ett dyfft om pistolen:)

Annars så har Ligan mest gått in & ut spm dom velat....Ett ganska Ok liv, för ute på tomten finns det både fräscha & mindre fräscha märgben. Av ngn anledning lockar dom allra äckligaste mest:( Helt OK så länge dom inte bärs in...

Nu ska jag anmäla mig & Trizz till några agilitytävlingar:)

Njut av era hundar!

Trizz klarade anlagstestet i viltspår med full poäng!!!

Vilken dag, SOLEN skiner & det är så härligt! Kanske lite väl "varmt" igentligen för att köra spår....men men nu var det ju dax för ANLAGSTESTET i viltspår för Trizz.

Dom andra hundarna fick stanna kvar hemma. Mamma & Svenerik följde med & då tar ju rullstolen hela bakluckan. Ganska skönt att "bara" ha med sig en hund:)

Vi började med att äta en glass inne i Strängnäs som ju verkligen är en mysig stad:) Sedan var det dax att träffas vid Malmby, precis utanför Strängnäs.

Därifrån åkte vi i samlad trupp ut i skogen. det var ju jag & Trizz samt Lena med Lego som skulle gå.

Väl framme så ville Lena gå först & för min del så spelade det ju ingen roll. När dom kom tillbaka så hade Lego gått himla bra bitvis:) men tyvärr så hade han problem med vinklarna:( Å då blev han tyvärr inte godkänd:( Men domaren trodde att Lego med vinkelträning & långa spår i benen skulle bli en himla bra viltspårhund:) Å det tror jag med:)

Sedan var det min & Trizzen´s tur....Vi traskade i väg & efter ca 100 meter började spåret, ca 5 meter åt höger.
Selade på & sedan bar det av...Jösses, domaren pratade hela tiden ngt verken jag eller Trizzen är vana vid. Men Trizz verkade inte bry sig så mkt, men när han nästan var i kapp henne då tittade hon frågandes på mig!? Ähhh jag var lika frågande måste jag säga. Men han var väldigt trevlig:)

Trizzen då??? Ja hon spårade KANONERS! Det sa domaren redan efter knappt halva spåret. Han sa " jösses vilken hund du har, hon spårar klockrent, vinklarna är perfekta" GILLAS!!!! Självklart kunde jag inte riktigt slappna av, jag visste ju att det var långt kvar.....

Terrängen var väldigt växlande, det var delvis sankt & blött sedan jättefin mjuk skog & så UPP på berg & mossa. Kan lova att mossan var torr. Men det löste hon fint:) Ja efter att ha varit uppe på berg så bar det av neråt...Ett jättedike skulle vi över oxå....Trizz fixade det blöta diket bra:) Även JAG fixade att komma över, man är ju inte direkt ngn gasell men ÖVER kom jag:)

Ja efter en i mitt tycke  LÅNG tid så HITTADE Trizz klöven:) Jag var däremot väldigt osäker på tiden?!?! Tyckte att hon gått långsamt....men domaren tycket att hon jobbade i ett perfekt tempo:) GILLAS!!! Han var riktigt imponerad "Stolt" var jag!!!

Tiden då? Jo hon klarade spåret på 19 minuter!

Poängen: Maxpoäng dvs 42 poäng!!!

Det betyder att Trizz nu klarat ANLAGSTESTET I VILTSPÅR med maxpoäng!!!
Precis som Breeze & Milloo, men dom bägge fick även HP, det fick inte Trizz....

Känns helt OK att ALLA mina hundar nu har godkänt anlagstest! Dock inte Sindie men hon har så många andra titlar:)

På vägem hem passade vi på att handla lite mer blomjord & lite perenner. Mamma bjöd sedan på middag på Åkers Världshus, smarrigt värre:)

Dagens trista grej är att Sindie haltar:( Antar att hon sträckt sig....Till & från så haltar hon rejält, inge kul:( Har kännt igenom henne men hon reagerar inte speciellt någonstans....Får avvakta & se.Det är ju så med äldre hundar, då är det ju stor risk att olika krämpor visar sig...
Håll tummarna för att hon snabbt blir bättre.......

Njut av era hundar!

Glad Påsk önskas alla bloggläsare!

Hoppas att Ni alla får en fortsatt SOLIG & HÄRLIG Påsk!!

GLAD PÅSK önskar jag & min Sheltieliga Er Alla!Njut av era hundar!


En härlig lååång fredag!

Dagen började tidigt & då var vädret inte riktigt på topp:( Men sedan kom SOLEN! Så jag & ligan har varit ute nästan hela långa dagen, härligt!
Hundarna fick varsitt märgben att smaska på.....Medans jag bla planterade min Lavendel:)

I dag kunde vi äntligen äta ute på altanen, gillas! + att det var riktigt smaskigt med Påskmat....

Snälla Svenerik traskade tidigare i väg & la ett blodspår åt mig hmmm eller till Trizz alltså. Nu är det dax att gå spåret, HOPPAS att hon fixar det! På söndag är det ju dax för Anlagstestet i Strängnäs. Ja,ja det går som det går:)

När vi kommer tillbaka ska jag ta en kall av ngt slag, det känner jag mig värd. Det är ju Påsk & jag e´ledig:)

Njut av era hundar!

Jag & Linnea tog med oss hundarna på promis runt Viltparksrundan

I går så åkte jag ut till Lillstugan på landet & självklart var det mysigt att träffa hela härliga Sheltieligan:) Visst det har varit himla skönt att vara hundfri under veckan men...att gosa med dom igen är bra härligt!

Jag & Linnea tog med oss Breeze, Milloo & Trizz & gick Viltparksrundan på kvällen. Gillar den rundan & så tar den bara ca 1 timme. Hundarna rusade som vildar men självklart höll dom sig runt oss. Vill inte att dom ska rusa runt i skogen & störa viltet. Men på vissa ställen fick dom klättra uppför några backar.
Passade oxå på att plocka lite påskris.

Kändes skönt att ha gått en promis trots att kroppen INTE riktigt gjorde det:( Nu så håller jag bara tummarna för att jag ska fixa att köra Trizz för Anna Muller på måndag...HOPPAS HOPPAS HOPPAS det går!!!!!

Å självklart plockade jag 1 krypande fästing både på Milloo & Trizz:( Själv så hade jag sprutat på mig Anti fästing medel, så ännu(peppar peppar) inga fästingar på mig!!!

Nu ska jag ut & plantera min Lavendel & perenna viol:)

Njut av era hundar!

Tips på hemsida med bla läckra halsband!

Kika gärna in på Stinas hemsida, där finns massor av läckra halsband, selar, koppel mm mm:)

http://www.carpecanis.se/index.html

Självklart beställer jag titt som tätt nya halsband hos Stina:) I går var jag & hämtade dom beställda halsbanden till Breeze, Milloo & Trizz, dom var SUPERLÄCKRA!

Foton kommer, men tills dess....kika iin på hennes sida!

Jag & Stina kommer att boka en kväll då hon kommer att visa ALLT hon har & man kan då köpa massor av fina saker till mycket bra priser! Så håll utkik här!!! Ni som finns i min maillista kommer att få en inbjudan via mail:)

Njut av era hundar!

Milli har börjat valpkurs på klubben

I går, tisdag var det dax för Familjen & Milli att börja sin valpkurs. KUL att dom går kursen & jag HOPPAS på en rapport från hur det går & gärna några foton:)

Ska oxå försöka att ta mig ut till klubben & titta hur det går & kanske tar jag då med mig Blåndie:) OM My lämnar tillbaka henne på måndag vill säga:)

Njut av era hundar!

På måndag är det äntligen dax för mig & Trizz att gå agilitykurs för Anna Muller

På Måndag den 25/4 kommer Anna Muller till klubben för att hålla i temakursen Jakkosvängar. Jag ska OM jag fixar det gå med Trizz:)

Känner mig ringrostig:( men HOPPAS att jag KAN köra då & att jag får tillbaka inspirationen att köra agility!!! Det är inte vidare kul när kroppen hela tiden säger stopp:( Har ju en hel Sheltieliga att köra med...

Ja,ja temat är alltså Jakkosvängar del 1. Har kört väldigt väldigt lite Jakkosvängar så jag behöver verkligen fylla på. Det ska i allafall bli KUL!

Ska försöka köra lite agility i helgen med Trizz & kanske även med Breeze. För OM kroppen strular på måndag får jag väl köra Breeze i stället. Hon klarar ju att köra mer självständigt än Trizz. Trizz vill ju ha med mig, trevligt javisst men kanske INTE på agilityplanen med mig som förare ha,ha,ha...Breeze däremot funkar ju att köra med handling & hon söker ju sig ifrån mig, hon är mer självgående.

Angenämt "problem" att ha 3 hundar att välja mellan:) Men...det är ju Trizz jag ska försöka att satsa med så det är såklart henne jag allra helst vill köra:)

Njut av era hundar!

Anmäld till föreläsningen om: Näringslära samt utfodring av valpar & dräktiga tikar

I dag damp det ner en inbjudan från Eukanuba för oss uppfödare i ämnet: Näringslära samt utfodring av valpar & dräktiga tikar"
Självklart anmälde jag mig:) Å BÄST av allt är att föreläsningen är i Södertälje, GILLAS!

Citat från inbjudningslappen:

"Det är bevisat-valpen är vad den äter & även vad tiken äter. Spännande forskning visar ett samnabd mellan valpars inlärningsförmåga, minna & omega-fettsyran DHA som finns i Eukanuba valpfoder

Föreläsare:

"William Bredal, vet hos Eukanuba, utexaminerad från veterinärhögskolan i Norge 1989. Han har under många år bedrivit privat praktik & undervisat på veterinärhögskolan. Samtidigt har han hunnit med att författa två böcker & mängder med artiklar. Sedan 2002 är han veterinäransvarig för Eukanuba, Norden" Slut citatNjut av era hundar!


Några inköp

Har ju köpt & satt på Scaliborhalsband på mina hundar. Inte Sindie, hon klarar sig utan fästingskydd....Men dom andra, jösses jag har redan ploackat ca 17 fästingar på dom!?!?+ 2 på mig:(
Tyvärr reagerade Breeze så pass mycket att jag var tvungen att plocka av henne det:( Reaktionen blev hyperaktiv( JA hon kan bli mer hyperaktiv!!), huvudskakningar, orolig & rastlös. Så när jag hade gått & lagt mig så stod jag ut i ca 1 timme innan jag tog av det. Efter ca 30 minuter hade hon lugnat ner sig & kommit till ro. Så nu ligger hennes halsband på luftning, ska testa att sätta på det i morgon Torsdag. HOPPAS verkligen att det funkar! Hon MÅSTE ha ngn form av skydd eftersom att mina hundar alltid får MASSOR av fästingar:(
OM hon reagerar igen plockar jag naturligtvis helt bort det....Men vad attan ska jag göra då?????Nu ikväll så var jag återigen på en BRA föreläsning på Animalen, Södertälje. Kvällens ämne var "Akutsjukvård för hund" Karin Augustsson föreläste.
ALLA hundägare borde gått!!! Bla tog Karin upp vad man ska göra vid huggormsbett, benbrott, chock, hundslagsmå, överhettningl mm mm.
Bla fick vi tipset att alltid ha med en kylpåse som man trycker igång & då blir kall. Perfekt att ha i klubbstugan eller när man tränar agility eller spårar OM olyckan är framme & man måste kyla hunden eller föraren!
Kostade 18:- på rea:) Köpte 2 stycken.


Passade oxå på att köpa en till fästing plockare, tycker att den här är bäst. Ska ALLTID med mig...


Köpte även den här borsten som Kristina med Labbarna tipsade mig om.


TACK Gudrun för skjutsen!

Njut av era hundar!


Ny bild på Blåndie från My

Taggade den här ljuvliga bilden på Blåndie från My´s FB sida.....Å det låter fortfarande som om ALLT går toppen, så KUL!!!


Blåndie hos My

Saknar "Blå" liiite grann speciellt när man ser en ny bild på henne....

Njut av era hundar!

 

 


Rapport från My & Blåndie

Fick en rapport via FB från My om hur det går med Blåndie. Jag bara läste & njöt:)

TACK My för rapporten!

My´s rader om allra första tiden med Blåndie:

Allt går jätte bra med Blåndie, alla i familjen älskar henne! Jim blev helt kär igår när han såg henne också:) Hon är verkligen underbar, sov hela natten brevid mig i sängen och lyssnar verkligen jätte bra på sitt namn. Hade med henne till botkyrka Bk idag och hon tog både korta o lång tunneln med en himlans fart:D Hon har bra aptit, äter som en häst. Tejpen sitter fortfarande kvar, ska jag byta någon gång eller vänta tills den lossnar? Ha det bra!

Blev så GLAD när jag läste om hur Blåndie charmat hela familjen:) Men så är hon oxå en underbar härlig vild & sprallig sheltie, precis som en sheltie ska vara.....Å att hon visade My att hon faktiskt är en blivande agilitystjärna är ju bara en bonus ha,ha,ha...

HOPPAS nu att den kommande veckan blir lika bra...Lycka till My med Blåndie & ge henne en godbit från mig:)

Kanske det kommer ett foto eller två, hint, hint My:)

Njut av era hundar!

Lagt & gått blodspår med både Breeze & Trizz

I lördags efter jobbet så gick snälla Svenerik & la ett blodspår åt mig:) Han tog med sig Milloo,vilket han uppskattade....Han blev däremot inte glad när han inte fick gå bakom Svenerik & BÄRA på klöven ha,ha,ha....Milloo tyckte att han var himla duktig som BAR klöven!

Sedan fick spåret ligga ca 2,5 timme innan jag gick det med Trizz.

Hur gick spåret? Jo....

Trizz tog upptaget BRA, kul eftersom att hon slarvade i onsdags. Dom första 20 metrarna gick bra, sedan gjorde hon en ganska stor snurr innan hon tog upp spåret igen. Ja & så fortsatte det....I bland gick hon kanoners & så i bland gick det lite väl åt fel håll....Men jag är ändå ganska nöjd eftersom det trots allt var det första riktiga spåret sedan i höstas.
Spåret var ca 400 meter & innehöll all sorts terräng, hua hua det var både uppför & brant nerför + vatten. 
Trizz gick sedan rakt på klöven, GILLAS:)

Lät sedan klöven sitta kvar, Trizz vill ju ändå inte bära den som en trofé. Min plan var att gå spåret med Breeze söndag morgon. Tycker att även Breeze ska få göra ngt & att gå viltspår gillar hon:) 

Jag kom upp ur sängen i morse, mkt Tackvare mina plåster, Voltarensalva & värktabletter, men men UPP kom jag. Å som vanligt så var jag uppe innan kl: 06.00 trots att det var söndag morgon suck....Tog med mig alla hundar på en morgonpromis. Sedan lämnade jag in alla utom Breeze. Det resulterade i att Trizz TJÖT som en galning när jag & Breeze gick iväg:( Hmmm TUR att mamma & Svenerik var förvarnade....

Breeze, min STJÄRNA klarade spåret galant! Inga snurrar eller funderingar:) Jösses vad DUKTIG hon är! Å ändå hade ju spåret legat ca 16 timmar inkl hela natten.
Mitt under spåret så brakade det till, gulp tänkte jag! Kan det vara en älg?!?! Men nix det var "bara" 2 rådisar som rusade förbi oss....Breeze stannade & kollade, sedan var det nästan som om hon blev än mer taggad på sitt spår GILLAS! Hon brydde sig alltså INTE om dom levande rådisarna, BRA!!!
Även Breeze gick rakt på klöven:) Å hon bar klöven hela vägen hem, stolt som bara den!!! Min DUKTIGA Breeze:)

Å när jag ändå var i gång så passade jag på att köra både Milloo & Breeze på slalomen några gånger. Mille var supertaggad & gick kanoners:) SÅ SYND att jag inte kan ta tillvara hans supertalang:( Å självklart inte heller Breeze & hennes enorma talang:(

Hela ligan fick varsitt märgben som dom jobbat med:)

TACK Svenerik för att du la blodspåret åt mig!

Vill avsluta med att säga GRATTIS till Johan som med sin Tova blivit Lydnadschampion! det var ni verkligen värda:)

Njut av era hundar!

Tyst & tomt blev det å nu ska jag fokusera på Breeze & Trizz

Ja jösses vad tyst & tomt det blev här hemma när ALLA hundar åkte i går....

Breeze & Trizz märks ju inte sååå mycket men Blåndie....har jag ju verkligen haft så tajt sedan 3 januari & så nu ingen Blåndie...Men det känns så himla BRA! Hoppas nu bara att My gillar henne lika mycket som jag:)

Den kommande veckan ska jag ta mig i kragen & försöka träna både Breeze & Trizz. Känner att dom kommit lite i andra hand, inge bra:(

Breeze:

Måste träna som bara den på att:

1: Raka lägganden. Hon lägger sig rakt & så slänger hon ner bakdelen vilket inte är snyggt:( Men hon ligger nog bekvämt:)
Här är min plan följande: Att träna SNABBA-RAKA lägganden som jag belönar med klickern & sedan så klart godis:) Ska börja i min trappa där hon inte kan förflytta sig(vilket hon INTE gör) men där jag kan stå framför henne lite längre ner så att jag inte behöver böja mig snabbt(för det klarar inte min kropp). Vill ju få STADGA i läggandet dvs snabba belöningar när hon lagt sig rätt. Sedan bygga vidare på det så att hon får in att ligga gör man RAKT, först DÅ kommer belöningen. Om hon skulle lägga sig på sidan med rumpan uteblir ju belöningen.

2: Få in/med rumpan i vänstersvängar:
Just nu är vi ju lite ringrostiga & hon "slarvar" lite med sin rumpa i vänstersvängarna:( Mest syns det ju såklart i vänster-halt. Här går hon i gång på rätt belöningsplacering med godis:) Däremot så låser hon sig på om jag har ngt som jag ska slänga i rätt riktning hmmm. Ska plocka med mig klickern nästa gång vi tränar. Glömde ju att ta med den på förra kurstillfället, slarvigt!
Här är min plan följande: Att klicka vid antydan till att JOBBA med rumpan i rätt riktning & sedan så klart godisbelöna!

Måste få till många repetitioner varje dag....Ähhh?!? Det ska GÅ!

Trizz:

Anlagstestet i viltspår är ju inbokat till Söndag den 24/4 så...jag måste träna på följande:

Blodspår i alla dess former!!!
Så i dag ska Svenerik lägga ett lagom långt ca 300 meter spår( JAG måste ju klara av att gå det!) som ska innehålla 3 vinklar & bloduppehåll. Tror att det blir lagom:) Sedan blir det ett liknade spår i morgon med fler vinklar. OM jag klarar av att gå vill säga....Sedan ska jag & Lena med Lego försöka få ihop en träning i veckan:)

Här är min plan följande: Att ha gått 3 blodspår innan den 24:e, i bästa fall har det blivit 4. Varav 1 kanske helt bara med fokus på vinklar, en sisådär 5-7 stycken. Men allra viktigast är ju att hon LYCKAS på det "första" i dag. Om hon inte lyckas i dag får jag väl kanske planera om lite.

Nu ska jag gå till jobbet...Ha en BRA dag!

Njut av era hundar!


Nu har My hämtat Blåndie

I morse blev det som vanligt en aktiveringsrunda med tjejerna. Dom måste ju få göra ngt & det här gillar dom ju skarpt:) Sedan passade jag på att sitta & njuta i SOLEN medans dom racade runt på gräsplanen....

Efter jobbet hämtade Svenerik Breeze & Trizz för färd mot landet. Sedan var det då dax för My att hämta Blåndie....
Mötte dom ute & "Blå" var hur sprallig & glad som helst att se dom, tjohoo! Väl inne så var det ett riktigt pusskalas...Hade packat hennes väska med mat, leksaker, tuggben & så den gamla väl indoftande fällen.

Sedan var det dax att lämna ifrån mig lilla hmmm Blåndie....Kändes lite konstigt men ändå himla BRA:)
HOPPAS nu bara att My gillar henne så att hon inte ångrar sig ha,ha,ha...Men jag tror inte det. Blåndie tror jag kommer passa My perfekt. Hon vill ju ha en hund med driv & arbetskapacitet & det har hon nog fått i Blåndie:)

Lycka till My med Blåndie!

Men...måndag den 25:e kommer hon ju hem igen....

Njut av era hundar!

MH med Breeze den 1 maj på Södertälje BK

Har nu fått ett nytt PM ang MH´t  med Breeze. När vi skulle gått var jiu banan hal & isig:( Men nu så är den OK & det blir alltså MH för mig & Breeze den 1 maj, samling kl: 07.30.

TUR att jag är morgonpigg:) Spännande ska det bli i alla fall! Hoppas jag nu bara får med mig ngn som kan filma, tiden för det är ju kanske inte den bästa....

Njut av era hundar!

Anlagstest i viltspår bokat för Trizz

Lena med Lego skickade ett mail om att det nu var dax att få gå anlagstestet.....Det blev ju instöällt i höstas pga av att snön kom samma dag som vi skulle gå....

Lite gulp i halsen blev det för vi har ju inte tränat sedan i höstas, nåja i dag fick hon ju gå ett kort spår....

Så...Söndag den 24/4 kl: 13.00 är det dax för Trizz & Lego att gå anlagstestet!

HÅLL TUMMARNA för oss, det lär vi behöva:)

Nu i helgen ska jag gå spår både lördag & söndag OM JAG klarar av att GÅ vill säga...Sedan ska Lena & jag försöka få ihop en dag som vi ska lägga spår åt varandra.

KUL att vara i gång:) Mindre kul att min kropp är som den är:(

Njut av era hundar!

"Sista" veckan med Blåndie

Jaha nu har alltså den "sista" veckan med Blåndie kommit, eller sista & sista hon kommer ju tillbaka efter påsk....Men det ska faktiskt bli skönt & säkerligen lugnt här hemma när hon nu i morgon åker hem med My.

Nåja, förra helgen på landet var som vanligt dvs Fullt ös mest hela tiden på hela ligan:) Tyvärr blev det ingen långis i söndags:( min kropp ville inte!!! Men inte led hundarna av det, dom hade ju hela tomten att vara på. Å jag kan lova att dom mest var ute, speciellt Milloo & Blåndie:) Dom får man knappast in....Kan kanske bero på att dom fick varsitt märgben?! Breeze gick direkt & grävde ner sitt....men dom andra gnagde. Men så fick jag se Blåndie när hon "grävde" ner sitt i häcken?! Hon måste ha sett när Breeze grävde ner sitt...Men tyvärr för Blåndies ben så stod Trizz precis brevid & när Blåndie var klar grävde Trizz upp det ha,ha,ha....
När helgen var slut så hittade jag bara "färska" ben, undrar vart dom andra 3 tagit vägen, kan nog gissa på att dom är nergrävda av Breeze eller Blåndie:)

Veckan som gått då? Ja Breeze, Trizz & Blåndie har fått sitt dock inge långa promisar...Däremot så har det blivit MÅNGA aktiveringspromisar, GILLAS av alla mina tjejer:) Det finns ju MASSOR av saker som man kan utnyttja i naturen & i området.
Blåndie letar upp alla stenar som hon sedan klättrar/går upp på & sedan förväntar hon sig godis...som hon så klart får:)
Dom vet oxå vilket träd som jag brukar gömma godis i...Dom springer direkt dit & letar, det kan ju liksom finnas ngt "glömt"...

Har trots en jä.la värk verkligen försökt att aktivera tjejerna & jag tror inte det gått ngn nöd på dom. Däremot så tror jag inte för en sekund på att jag kommer att kunna tävla Trizz under våren:( & det känns så himla jäkla trist! Har trots det ändå anmält oss både till Västerås & Strängnäs Cup. Så ännu har jag inte gett upp hoppet! (Men snart så...)

Nu ska jag klippa klorna på Blåndie & sedan återigen tejap hennes hemska öron:( Dom var ju så fina från början men så helt plötsligt så ställde dom sig upp, gillas inte!

Här kommer lite "gamla" bilder på Blåndie från när vi var till Läppe....Njut av era hundar!


Äntligen träff med Elisabet med flock

I dag var det så ÄNTLIGEN åter dax för träff med Elisabet & 3 av hennes Sheltieliga:) Vi åkte ut till klubben & började som vanligt med att alla hundar fick gå en promis. Sedan byggde vi upp en velodrom med hopp hinder & en lång resp två korta tunnlar. Det var precis vad vi fixade att plocka ut...Å så var det ju så klart lagom för våra hundar att börja UTOMHUSträningen med!!!

Eftersom att jag INTE kunde röra mig så var min plan att jobba både Breeze & Trizz på avstånd. Breeze var så rackarns DUKTIG:) Hon kan ju jobba långt i från så länge jag står åt det håll hon ska & talar om för henne att hon ska fram resp igenom. Viker jag däremot av för tidigt, ja då viker hon oxå in. Hon går alltså till 100% på mitt kroppsspråk...Så det var ju bara för mig att stå still & vrida mig varteftersom:) GILLAS

Däremot så gick hon ut 2 gånger vid pinne nr 10:( Å som vanligt så var det mitt fel, eftersom att jag vred mig för tidigt suck...Men hon ska klara det trots att jag vrider mig eller vad jag nu än gör. Måste träna på det!
Var jag rak så gick hon bra, sedan spelar det ingen roll hur långt i från jag är bara jag är rak....Vete attan hur det blev så...att Breeze är så känslig för det?!

Trizz, ja även hon var duktig:) Men redan nu kände jag att Shit det här med min kropp:( Inge bra, men det går inte att ens tänka smärta när jag ska köra Trizz. Då går det inte att göra ngt med henne. Så det var bara att bita ihop....TUR ändå att det även med henne börjar släppa lite med avståndet. Men jag måste dock vara med henne på ett annat sätt...Så det fick bli lite snäva svängar träning + ngt Jakko av det lättare slaget. Det fixade vi galant:)

Kände då än mer att jag verkligen LÄNGTAR efter Jakko kursen med Anna Muller:) Men....om jag är så här i kroppen så kommer jag inte att kunna köra:( DÅ blir det till att titta på, självklart nyttigt men jag vill JU KÖRA Trizz!!!!

Sedan var det den nya stjärnans tur dvs Blåndie:) Min plan med henne var att köra dom båda korta tunnlarna en & en. Började med att skicka henne till godisskål som Elisabet höll i. Men se då vart Breeze & Trizz alldeles för intressanta för dom skällde som tokar:( Nåja efter några repetitioner kom hon så på att det fanns GODIS i skålen!
Å då ställde vi oss på varsin sida om den gula, ljusa tunneln. Elisabet höll henne föst & jag lockade med godisskålen & vipps så var hon igenom:) Belöning!!! Sedan tog jag bort skålen & Elisabet ropade & vipps så var hon igenom tunneln igen:) Sedan behövde vi inte ens locka utan hon sprang gladeligen igenom. Vilken STJÄRNA!!! Sedan gjorde vi likadant på den korta mörka tunneln. Inga problem, hon racade igenom:) Oj,oj,oj vilket agilityämne My får:)
Sedan avslutade jag, Blåndie hade ju varit så himla duktig!

Sedan var det dax att gå det väldigt korta blodspåret med Trizz. Elisabet hade lagt spåret & hon tog med sig Blåndie.
Trizz hade under en av pauserna hittat spåret & hade då oxå troligen redan gått det en gång....Jag ropade då till henne, vilket Trizz inte gillade:( Så när det var dax att gå spåret så tyckte hon nog att Nix jag fick inte gå det förrut så nu tänker jag inte gå! Men vi stod där ett tag & hon fick lukta på upptaget & sedan knallade hon i väg. Dock tyckte Elisabet att hon gick lite väl långt åt höger, ja,ja det blåste nog åt höger ha,ha,ha...Hittade klöven gjorde hon iallafall:) Gissa VEM som BAR HEM klöven???
Jo Blåndie!!! Hon tog glatt klöven & bar hem det stolt som en tupp!!! Jamen vilken STJÄRNA!!!
Tyvärr hade jag ingen kamera med mig:) Typiskt....

Elisabet var så GLAD över att Kola hade "hittat" spåren tidigare för helt plötsligt medans vi pausade kom Kola med klöven?!? Som Blåndie sedan hämtade & gnagde lite på...Så Elisabet fick gå tillbaka med klöven. Kan kanske bero på det som Trizz blev lite konfunderad?! Vem vet....

Avslutade med att gå runt klubben innan vi åkte till Tokstan. Gick sedan med hela ligan via Gågatan för att köpa Pleska:) Den tog vi med oss till Maren där vi satte oss i SOLEN & njöt av Pleskan, så mysigt & trevligt:)
Efter ca 1 timme var det dax att gå tillbaka till bilen & åka hem.....

TACK Elisabet för trevligt sällskap & god Pleska:) Nu dröjer det troligen innan vi kan göra om det:( Men jag håller TUMMARNA för att det blir många fina valpar!!!

Summering, ja hundarna har verkligen fått sitt idag & det känns himla bra! Däremot så känner jag mig mer eller mindre helt nere:( Så himla trist när inte min kropp vill det jag vill....Ska försöka att bita ihop...igen & igen. Men det känns svårare & svårare, tyvärr...Just nu känns det som om det är lika bra att lägga ner hunderiet:( Hua hua....

Njut av era hundar!

Äntligen har jag kunnat sätta upp slalompinnarna!!!

I morse tröck jag ner 4 pinnar x 3 uppe på "min" tomt. Kändes så BRA att nu kunna träna UTE & på BARMARK! Det bästa är ju oxå att dom kan stå kvar:) Köpte ju en uppsättning slalompinnar när Rusta reade dom för ca 1 månad sedan. Så nu har jag en uppsättning i stan & en här på landet.

Var ju som vanligt uppe med tuppen i morse & då passade jag på att först köra Milloo, han var taggad & gick BRA:) Sedan var det Trizzens tur & även hon var duktig, körde bara några omgångar både h & v. Sist ut var Breeze & hon var TAGGAD....övertaggad som vanligt suck eller jihooo!!! Hon är bara bäst men....jag var tvungen att sluta för hon taggade upp sig vilket i hennes fall innebär att hon skäller....Å jag tror INTE grannarna skulle uppskatta att bli väckta 06.20 lördag morgon utav en vrålskällande hund....HOPPAS att dom INTE hann vakna i morse?!?

På dan var det då dax att köra igen...& nu med Breeze & Trizz. Mille fick avstå trots att han älskar agility...Men min kropp fixar INTE ens av att "bara" köra slalom med 3 hundar:( Jäkla himla skit!!! Men men, nu är det som det är & jag kan inte göra ngt åt det:(

Breeze gick BRA, hon är ju min stjärna! Så himla synd att jag inte kan köra henne:( Å då menar jag träna & tävla henne...Känns faktiskt för jävligt:( Speciellt när jag har en hund som skulle kunnat gå hur jäkla långt som helst OM bara jag hade kunnat...Nä usch nu blir man ju nästan depp:( ja, ja men oj vad hon körde:) GILLAS!

Trizzen däremot, hon känner direkt om jag mår piss:( Då blir hon så låg & bara gör allt för att jag ska GILLA läget...Gullungen:) Men hon försökte men jag kände att jag inte fixar det & då är det ingen ide:( Jag bara förstör för henne & hon behöver allt självförtoende hon bara kan få...Skärpte dock till mig så att hon fick en rackarns kanon slalom innan vi avslutade...

Så i stället för att köra slalom så det ryker fick jag småpyssla i trädgården...nåja nu har jag 5 amplar + en stor kruka med fin fina lila pensér:) Men vaddå det är ju inget mot om jag kunnat träna agility & det på barmark...

Jäkla jäkla JÄKLA skitkropp:(

Å tillråga på allt så har jag fortsatt att plocka fästingjäklar på hundarna:( Nu har även Breeze haft sin första suck...Tror tyvärr att det blir ett rekord år för fästingar, vilka jag bara avskyr....

Dagens solsken & vårväder + att Lillebror & Jenny kom förbi på en fika gjorde dock att dagen blev "bra".

Nu HOPPAS jag att morgondagen blir bättre....men först måste jag komma i sängen & i morgon bitti UR sängen...Håll tummanra för att jag lyckas.

Njut av era hundar!


Ny aktiveringsleksak

Jag har ju sedan tidigare många olika aktiveringsleksaker till mina hundar....Hundarna verkligen GILLAR dom alla:) Nu passade jag på att köpa den här, har den stora men jag tycker den är för stor...Den mindre passar mina tjejer perfekt:) Breeze låter ingen annan komma nära, men dom "tar" godiset som trillar ut efter att Breeze jobbar fram dom ha,ha,ha....

Självklart är den inköpt på Tumba Hund & Katt, Solbo center i Tumba:)
http://www.tumbahundochkatt.n.nu/Njut av era hundar!

Nu har gratisprodukten kommit!

Hittade på nätet butiken för aktiva hundar: www.out-n-out.se & dom hade då ett erbjudande om man länkade till dom så skulle man få en kampleksak helt gratis GILLAS:) Å nu har den kommit...

Blir BRA att ha när agilityträningen kommer i gång igen...Njut av era hundar!

Grattis tjejer till platserna på instruktörsutbildningen!

Ett stort GRATTIS till Kristina med Labbarna, Agneta med Staffarna, Annica med Pappisarna & Jana för att ni kom med på instruktörsutbildningen som klubben arrangerar!
Helt rätt beslut:)

Önskar Er Lycka till!!!

Njut av era hundar!

Angående Blåndie´s flytt till My

Min härliga Blåndie Blå kommer ju att flytta hem till My men eftersom att hon pluggar & bor på internat så kommer Blåndie "flytta" hem till dom nästa fredag & vara där över påsken. Sedan kommer hon "hem" igen & bor hos mig tills My slutar skolan.
Helt OK för mig för den kommande valptiden är ju så himla mysig...

I går passade jag med min liga & Kitty med Gimli på att ta en promis runt Bastmora innan föreläsningen. Tjejerna skötte sig bra:) Gimli & Blåndie "fann" varandra & busade en hel del:)

Under föreläsningen så fick Blåndie var med inne. Bra med socialträning...det var ju både hundar & folk. Men hon brydde sig inte, visst när några hundar lät som om hela världen höll på att gå under då..tyckte hon inte om läget:( Men det släppte så fort dom lugnade ner sig. Inget gnäll under hela långa tiden, GILLAS! Blåndie är bra cool:)

Väl tillbaka i klubbstugan så hittade jag ytterligare 1 fästing på Blåndie:( Å när jag kom hem hittade jag 2 på Trizz grrrr...Nu blir det inköp av Scalibor halsband!!!

Har tejpat Blåndies ena öra igen, vill ju INTE ha ståndöron på henne....Från början var dom ju tunga med så helt plötsligt så blev dom hur lätta som helst:( Vilket resulterade i att dom ställde sig mer eller mindre rakt upp. Dock inte hela tiden men då & då...Maskeringstejp är bra....

Njut av era hundar!

Några bilder på Blåndie

Tyvärr så har det inte blivit så många foton med min kamera:( Trist...Men däremot så har jag massor av foton i kameran på landet som jag HOPPAS kunna ladda över vid tillfälle...Men här kommer några bilder på yrvädret Blåndie:)  

Slänger dit en bild på Milloo oxå:)


Njut av era hundar!

 

 


Lite foton från Breeze när hon var på "vinst" behandling på Tös

Min DUKTIGA hund VANN ju ett presentkort på DM förra året:) Kortet berättigade till en gratis fysioterapibehandling av Ann på Tös Hundhälsa i Södertälje. GILLAR sådana vinster:)

Efter att Ann kännt & klämt & jag även fått visa upp Breeze i skritt var det då dax för vattnet...Breeze var lite undrande men som vanligt så hänger hon med utan protester.

  

   

Efter vattnet var det torkning sedan fick både Breeze & jag sitta på vibrationsplannat. Den började lugnt & sedan ökades takten i omgångar. Klart skönt:) Tror nog att Breeze oxå tyckte det, hon slappnade av & slickade sina blöta tassar:)


Ser ut som om hon njuter:)

TACK Ann för trevligt bemötande & jag kommer gärna tillbaka!

Njut av era hundar!


Mina nya supersköna dojjor

Köpte ett par dojjor när jag var i Vingåker. Softshell material & ett bra reapris, ja då var det bara att slå till!
Har dock ingen aning om just Softshell materialet funkar i skor...men oj rackarns så sköna! Så nu hoppas jag bara att dom håller ett tag & gärna oxå för regn...Å mitt i allt så hade sportbutiken rea på Reebook skor...kunde inte låta bli, men jag behövde ett par "vanliga" skor oxå. Å är det rea så är det ju bara att införskaffa ett par. Sköna är dom oxå:)

Nu blir det INGA fler inköp....bara en vårjacka om jag hittar ngn billig:)

Njut av era hundar!


Rapport från Leffes MH test

Världens Bästa Leffe har ju gjort sitt MH test den 3/4 2011 & det gick ju galant:)

Här kommer ett foto på Leffe & matte EvaTyvärr så har jag ingen aning om hur jag ska få ut Leffes fina protokoll till bloggen....

Men...testledaren sa att Leffe var en BRA rasrepresentant! HÄRLIGT att höra som uppfödare:) Det är ju det som bla är mitt mål, att SHELTIEN ska kunna användas till allt & vara sund till både kropp & knopp:)

Så ett JÄTTEGRATTIS till Eva med "våran" allra BÄSTA Leffe:)

Det ska bli intressant & se vad mamma Breeze får för resultat....

Njut av era hundar!


Blåndie är tingad & flyttar hemifrån nästa fredag!

Japp, Blåndie är tingad av My, vilket jag velat hela tiden:) Hoppas bara att hon inte änfara sig?!?

Nåja, var ju till Tumba & visade upp den blivande STJÄRNAN & hon måste ha gett ett gott intryck:) För nu har My bestämt sig för att satsa på min Blåndie:) Känns himla BRA!

OM allt går som planerat så får Blåndie en BC som kompis & jag antar att My kommer satsa på bla agility med henne....

Ja så nu är det nästan bara 1 vecka kvar med henne...känns konstigt men samtidigt himla BRA! Har ju hela tiden sagt att jag inte ska behålla henne fast i bland så...har tankarna funnits på att behålla henne. Men eftersom att jag INTE har några ambitioner att satsa på henne (eller någon utav mina andra hundar) så känns det fel att behålla henne. Jag tror nämligen eller rättare sagt VET att hon kommer att bli en sjujäklar hund till vad man än vill satsa på!!! Hon är så himla lyhörd men samtidigt stentuff:) GILLAS! Kan däremot helt klart säga att OM jag velat/kunnat satsa på agility, lydnad eller vilken gren som...så hade jag ALDRIG sålt denna pärla!!!
För Blåndie är...helt underbar:)

Så HÅLL nu tummarna för att hon flyttar på fredag om 1 vecka:)

Njut av era hundar!

Första & andra fästingen är plockad & det på Blåndie!!!

I söndags gick vi Viltparksrundan vilket var mysigt. På sina ställen var det lite väl blött & slaskigt & på vissa ställen var det vår fint....Hundarna gillade verkligen promisen:) Å det är ju faktiskt en riktigt trevlig runda. Bla så såg vi "nya" träd som bävern varit på, dom träden kommer antagligen falla snart....

Blåndie hängde på & hon gillar INTE att bli buren när dom andra rusar runt....

Vi var ute lite mer än 1 timme, helt OK! Men visst, kroppen hade nog helst slappat i soffan men....Det var det där med att bita ihop!!!

Nåja, väl i soffan så.....kände jag ÅRETS FÖRSTA FÄSTING!!!! Å det på Blåndie:( Den satt på utsidan av örat...Inga problem med att plocka bort den:)
Fästing nr 2 hittade Clary på Blåndie igen:( nu i tisdags...Den satt precis vid halsbandet grrrr...

Har ännu inte hittat några på tjejerna...Men ni blir det att sätta på halsband på dom. Väntar dock på vad som sägs på Torsdagens föeläsning, kanske ngt "nytt" framkommit....

Vore intressant att få höra vad Du använder på din/dina hundar??? Å hur det funkar????

Njut av era hundar!

Ännu en föreläsning jag ska gå på i morgon

I morgon Torsdag bjuder klubben, Svenska hundklubben in alla intresserade till en föreläsning som ska handla om bla fästingar usch & tviii men jag ska gå & lyssna. Det kostar inget & man behöver inte vara medlem:) Det börjar kl: 18.30, mer info finns på klubbens hemsida.

Njut av era hundar!

Långpromis med Ligan & Carina med Russeltussarna

Carina & jag hade bestämt att ta en långis med våra tjejer i går, tisdag. Blåndie lämnade jag hos Clary:)

Vi var ute i 2 timmar vilket självklart var himla BRA för både Breeze & Trizz men tyvärr inge bra för mig:( Kroppen är INTE med mig just nu & att traska som ni i ca 2 timmar är igentligen helt förödande för mig. Men...hundarna måste ju få sitt & då är det bara för mig att bita ihop hårt som f.n.....

Breeze & Trizz gick lösa hela långa rundan, dom är så himla duktiga mina tjejer:) Självklart gäller det att jag har koll & det tycker jag att jag har. Å eftersom som att dom fixar det, ja då får dom gå lösa....

Det blev en trevlig men lite svettig promis, Kusens BACKAR är jobbiga ha,ha,ha....TUR att underlaget då var mjukt:)

TACK Carina för trevligt sällskap! Hoppas att vi snart kan göra om det!

TACK oxå till Clary som tog Blåndie! Som trots 2 rastrundor på 2 timmar, ändå passade på att göra både ock inne:( Sorry.....

Njut av era hundar!

Trizz anmäld till agilitytävlingarna i dagarna 2 i Västerås

Hua nu har jag anmält mig & Trizz till agilitytävlingarna i Västerås den 7 & 8 maj. Det är 2x hopp resp 2xag uppdelat på lördag & söndag. HOPPAS bara att min kropp fixat att köra, som det känns nu finns det ingen chans i världen att det skulle gå:( Men förhoppningsvis så kanske kanske det funkar då....

OM det funkat så ska det bli så himla KUL att få tävla igen, det blev ju "bara" 4 lopp för våran del förra året. Hoppas dock kunna köra några fler i år....

Hoppas bara att det funkar att betala i morgon för nu när jag anmälde funkade det INTE att betala:( Men datan har strulat hela kvällen, segt segt....Har massor att uppdatera på bloggen men icke i kväll suck....
BETALNINGEN är gjord!!!

Ska oxå anmäla oss till våran tävling i Bastmora den 14/5 samt till Strängnäs Cup den 15/5. Funderar oxå på att anmäla Trizz till den INternationella utställningen hos oss den 14/5. Undrar om jag hinner med allt??? Antar att agilitytävlingen tar all tid....

Njut av era hundar!

Hipp Hipp Hurra för Leffe, Trizz, Cash & Pezto på deras 3-års dag!!!

Ett JÄTTEGRATTIS till "mina" valpar som i dag blir 3 år!!!

I dag går verkligen mina tankar tillbaka till 6 april 2008, då började dagen med ett gäng valpar & som bonus blev det kaffe med äggmacka:)

Oj,oj,oj vilken dröm som då den dagen gick i uppfyllelse....Så härligt:)

Trizz & även dom andra har i dag fått extra gottit att äta bla skinka & så har Trizz, precis enligt min mammas tradition fått ett Grattis kort:)

I morse så blev det en aktiverings promis, vet ju att ligan gillar det.....Kan lova att det gick åt en hel del godis men dom fick minsann "jobba" för det. Oj vad bra träning det är för dom när det finns så mycket man kan nyttja i naturen bla stenar, stubbar, backar osv osv. Det är ju bara fantasin som sätter stopp. Å fantasi har jag ju ha,ha,ha...

HOPPAS att Leffe, Cash & Pezto oxå fått ngt gottit  idag:)

Njut av era hundar!


Blåndie är nu fullvaccinerad & Breeze är friskförklarad!

I torsdags var det då dax att 12-veckors vaccinera Blåndie. Hade ju verkligen HOPPATS att JAG skulle slippa det men men....hon bor ju fortfarande hemma. Tog bussen till Krystyna & Blåndie fixade bussresan galant:)

Passade oxå på att kolla igenom Breeze & glädjande nog så är Breeze nu helt friskförklarad!!! Känns såååå skönt! Så nu kan jag sätta igång med hennes "träning", mitt mål för hennes del är ju att ta sista pinnen så att hon kommer upp i 3:an även i hoppklassen. Nu kan hon ju oxå gå MH´t som förhoppniingsvis blir den 1/5 på Södertälje BK:) 

När vi var klara så traskade vi ner till stan & tog bussen därifrån. Känns som om Blåndie nu fixar även bussresorna:) Jösses hon har ju åkt buss mer eller mindre varje dag....Det är bara bilåkningen som jag måste försöka att få till oftare. Vill ju inte ha en hund som blir åksjuk:(

TACK Krystyna Nordin för trevligt bemötande & ditt engagemang:)

Njut av era hundar!

Till landet med ligan via pendeltåg

I morse vakande jag som vanligt tidigt & då bestämde jag mig för att ta tidiga tåget till landet...Passade på att traska till tåget, kände att både jag & hundarna behövde det...Min plan var ju då att när jag kom till stugan så kunde jag ju med gott samvete slappa i soffan:)

Breeze & Trizz fick gå lösa nästan hela vägen via stan till stationen, Blåndie fick jag däremot bära bitvis. Inte poppis men inte får hon gå så långt ännu....Men hon fann sig ganska snabbt till rätta trots allt. Men oj vad tung hon börjar bli...

Vi kom med tåget med 3 minuter till godo:) Blåndie la sig till rätta på golvet med dom andra....I dag fick hon gå av tåget själv & det gick fin fint:) Väl av tåget så gjorde hon en "stor" hög.....TUR att det inte blev på tåget:) Antar att hon sket av sig allt hon fick i sig från butiken i går ha,ha,ha.....Bilresan till stugan gick oxå bra, skönt!

Sindie är så himla pigg & go, HÄRLIGT! Kul att se min gammeltant så fräsch:) Däremot så tror jag inte hon hör ngt längre:( Men....när kylskåpsdörren öppnas DÅ hör hon minsann....

Nä nu ska jag slappa vidare...

Njut av era hundar!

Har varit till Tumba & visat upp Blåndie

Hade bestämt med My att vi skulle ses  på Tumba Hund & Katt så att hon skulle få träffa Blåndie. Åkte dit lite tidigare bla för att vi skulle hinna mäta henne....Ca 30-32 cm är hon vid snart 13 veckor...HOPPAS dock såklart att hon blir medium..

Blåndie kände sig som hemma & hon hittade snabbt benkartongen hmmm...Ja ja då visste jag i allafall vart hon var.

Passade oxå på att ta hem Schmackos & Dentastix till mamma & så klart lite hundgodis till mina oxå:) det blev oxå en liten aktiveringleksak, har redan en stor men den här tror jag blir perfekt till mina tjejer:)

Sedan kom då My för att kika på Blåndie. Tror att hon gjorde ett ganska bra intryck, hon är ju ingen fegis direkt, Blåndie alltså:) Nu är det bara att hålla tummarna för att My bestämmer sig för om hon vill/kan ta henne...

Blåndie klarade bilåkningen galant i dag, inget dreggel!!! Skönt:)

Njut av era hundar!

Första träffen med Milli efter att hon flyttat hemifrån

I torsdags så var det då ÄNTLIGEN dax att få träffa Milli efter att hon flyttade hemifrån:) Vi träffades på min parkering & i början var Milli lite avvaktande...men det släppte ganska fort & sedan var det full rulle:)

Mest busade Blåndie & Milli:) men även Breeze & Trizz hängde på...Men Breeze ville hellre jaga pinne. Hon tyckte antagligen att det var ganska skönt att vara "valpfri" ett tag. Men koll hade hon & i bland så jagade hon efter Blåndie & talade om att "hej, lugna ner dig!"
Milli "kollade/luktade" hon mest igenom....

Efter ca 1 timme i ruggvädret var det dax att säga Hej då! Kan lova att Blåndie sov gott:) Antar att även Milli gjorde det......

Tyvärr hade jag inte med mig kameran:( Trist....Men det var himla KUL att få träffa Familjen & Milli:)

Milli såg himla fin ut & det verkade som om dom är nöjda med henne:)

TACK Familjen Johansson för att ni kom med Milli:)

Njut av era hundar!

RSS 2.0