Jag & Linnea tog med oss hundarna på promis runt Viltparksrundan

I går så åkte jag ut till Lillstugan på landet & självklart var det mysigt att träffa hela härliga Sheltieligan:) Visst det har varit himla skönt att vara hundfri under veckan men...att gosa med dom igen är bra härligt!

Jag & Linnea tog med oss Breeze, Milloo & Trizz & gick Viltparksrundan på kvällen. Gillar den rundan & så tar den bara ca 1 timme. Hundarna rusade som vildar men självklart höll dom sig runt oss. Vill inte att dom ska rusa runt i skogen & störa viltet. Men på vissa ställen fick dom klättra uppför några backar.
Passade oxå på att plocka lite påskris.

Kändes skönt att ha gått en promis trots att kroppen INTE riktigt gjorde det:( Nu så håller jag bara tummarna för att jag ska fixa att köra Trizz för Anna Muller på måndag...HOPPAS HOPPAS HOPPAS det går!!!!!

Å självklart plockade jag 1 krypande fästing både på Milloo & Trizz:( Själv så hade jag sprutat på mig Anti fästing medel, så ännu(peppar peppar) inga fästingar på mig!!!

Nu ska jag ut & plantera min Lavendel & perenna viol:)

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Suneeta & Chanel

Alla hundar börjar att få fästingar nu typ! Men inte Chanel. Eller så har hon så himlans tjock päls så att jag inte ens kan se dom, haha. =)



GLAD PÅSK på er!

2011-04-22 @ 19:37:06
URL: http://chanelsuneeta.blogg.se/
Postat av: Marie G

Hua, mina har redan haft 20 talet fästingar:( Men då är dom ju fördelade på 4-5 hundar men tviii för fästingarna:( ha,ha,ha ja det kan nog vara Chanels tjocka päls som håller dom borta:) Va glad för det:)

Glad Påsk till er oxå!

2011-04-22 @ 19:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0