Äntligen träff med Elisabet med flock

I dag var det så ÄNTLIGEN åter dax för träff med Elisabet & 3 av hennes Sheltieliga:) Vi åkte ut till klubben & började som vanligt med att alla hundar fick gå en promis. Sedan byggde vi upp en velodrom med hopp hinder & en lång resp två korta tunnlar. Det var precis vad vi fixade att plocka ut...Å så var det ju så klart lagom för våra hundar att börja UTOMHUSträningen med!!!

Eftersom att jag INTE kunde röra mig så var min plan att jobba både Breeze & Trizz på avstånd. Breeze var så rackarns DUKTIG:) Hon kan ju jobba långt i från så länge jag står åt det håll hon ska & talar om för henne att hon ska fram resp igenom. Viker jag däremot av för tidigt, ja då viker hon oxå in. Hon går alltså till 100% på mitt kroppsspråk...Så det var ju bara för mig att stå still & vrida mig varteftersom:) GILLAS

Däremot så gick hon ut 2 gånger vid pinne nr 10:( Å som vanligt så var det mitt fel, eftersom att jag vred mig för tidigt suck...Men hon ska klara det trots att jag vrider mig eller vad jag nu än gör. Måste träna på det!
Var jag rak så gick hon bra, sedan spelar det ingen roll hur långt i från jag är bara jag är rak....Vete attan hur det blev så...att Breeze är så känslig för det?!

Trizz, ja även hon var duktig:) Men redan nu kände jag att Shit det här med min kropp:( Inge bra, men det går inte att ens tänka smärta när jag ska köra Trizz. Då går det inte att göra ngt med henne. Så det var bara att bita ihop....TUR ändå att det även med henne börjar släppa lite med avståndet. Men jag måste dock vara med henne på ett annat sätt...Så det fick bli lite snäva svängar träning + ngt Jakko av det lättare slaget. Det fixade vi galant:)

Kände då än mer att jag verkligen LÄNGTAR efter Jakko kursen med Anna Muller:) Men....om jag är så här i kroppen så kommer jag inte att kunna köra:( DÅ blir det till att titta på, självklart nyttigt men jag vill JU KÖRA Trizz!!!!

Sedan var det den nya stjärnans tur dvs Blåndie:) Min plan med henne var att köra dom båda korta tunnlarna en & en. Började med att skicka henne till godisskål som Elisabet höll i. Men se då vart Breeze & Trizz alldeles för intressanta för dom skällde som tokar:( Nåja efter några repetitioner kom hon så på att det fanns GODIS i skålen!
Å då ställde vi oss på varsin sida om den gula, ljusa tunneln. Elisabet höll henne föst & jag lockade med godisskålen & vipps så var hon igenom:) Belöning!!! Sedan tog jag bort skålen & Elisabet ropade & vipps så var hon igenom tunneln igen:) Sedan behövde vi inte ens locka utan hon sprang gladeligen igenom. Vilken STJÄRNA!!! Sedan gjorde vi likadant på den korta mörka tunneln. Inga problem, hon racade igenom:) Oj,oj,oj vilket agilityämne My får:)
Sedan avslutade jag, Blåndie hade ju varit så himla duktig!

Sedan var det dax att gå det väldigt korta blodspåret med Trizz. Elisabet hade lagt spåret & hon tog med sig Blåndie.
Trizz hade under en av pauserna hittat spåret & hade då oxå troligen redan gått det en gång....Jag ropade då till henne, vilket Trizz inte gillade:( Så när det var dax att gå spåret så tyckte hon nog att Nix jag fick inte gå det förrut så nu tänker jag inte gå! Men vi stod där ett tag & hon fick lukta på upptaget & sedan knallade hon i väg. Dock tyckte Elisabet att hon gick lite väl långt åt höger, ja,ja det blåste nog åt höger ha,ha,ha...Hittade klöven gjorde hon iallafall:) Gissa VEM som BAR HEM klöven???
Jo Blåndie!!! Hon tog glatt klöven & bar hem det stolt som en tupp!!! Jamen vilken STJÄRNA!!!
Tyvärr hade jag ingen kamera med mig:) Typiskt....

Elisabet var så GLAD över att Kola hade "hittat" spåren tidigare för helt plötsligt medans vi pausade kom Kola med klöven?!? Som Blåndie sedan hämtade & gnagde lite på...Så Elisabet fick gå tillbaka med klöven. Kan kanske bero på det som Trizz blev lite konfunderad?! Vem vet....

Avslutade med att gå runt klubben innan vi åkte till Tokstan. Gick sedan med hela ligan via Gågatan för att köpa Pleska:) Den tog vi med oss till Maren där vi satte oss i SOLEN & njöt av Pleskan, så mysigt & trevligt:)
Efter ca 1 timme var det dax att gå tillbaka till bilen & åka hem.....

TACK Elisabet för trevligt sällskap & god Pleska:) Nu dröjer det troligen innan vi kan göra om det:( Men jag håller TUMMARNA för att det blir många fina valpar!!!

Summering, ja hundarna har verkligen fått sitt idag & det känns himla bra! Däremot så känner jag mig mer eller mindre helt nere:( Så himla trist när inte min kropp vill det jag vill....Ska försöka att bita ihop...igen & igen. Men det känns svårare & svårare, tyvärr...Just nu känns det som om det är lika bra att lägga ner hunderiet:( Hua hua....

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Eva o Leffe

Hej igen :)

Du kan inte lägga ner hunderiet.

Du som jobbar med valparna och lägger ner massor

med jobb på dina hundar med ett väldigt bra

resultat. Jag hoppas värkligen att du kommer att

må bättre.

Kram Eva o Leffe

2011-04-15 @ 16:08:55
Postat av: Marie G

Nä, jag tror nog jag skulle sakna hunderiet alldeles för mycket....Å så är det ju så himla KUL:) Men om nu inte kroppen blir bättre så måste jag verkligen ta mig en funderare, tyvärr:(

Jätte kramisar från mig & Ligan

2011-04-15 @ 20:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0