Flocken samlad igen....

Breeze & Milloo har ju varit på landet hela helgen, ja dom kom inte hem förrän i morse, tisdag...
Breeze hade "bara" tagit sig ur sovburen en gång & hoppat upp (GULP) i deras säng....som TUR var så sov hon utan att hoppa ner & när dom vaknade på morgonen så låg hon "bara" där...Fick nästan hjärtstopp när jag fick messet om att hon hoppat upp i sängen!!!
Men till nästa natt fick Svenerik dra upp blixtlåset ända upp i taket...DÅ kunde hon inte buffa upp öppningen;)
 
Var faktiskt trots allt skönt att få hem dom igen...skriver faktiskt för att det har också varit skönt & nyttigt, främst för Trizz att få vara själv med matte dvs med mig;) Å jag måste erkänna att det nog var bra även för mig att bara ha henne...Trizz är ju den, förruttom Milloo då som varit minst ensam med mig...Å så är ju Trizz den som på ngt sätt trots att hon kommer från mig är lite "off" & tycker nog att hon klarar sig med flocken..Hmmm svårt att förklara men det känns inte som om det finns ngn riktig superkemi mellan oss:( Men efter dom här dagarna, bara hon & jag så känner jag att just dom dagarna måste bli fler...
Inte så att vi "klickat ihop" men det har fungerat...Hon har haft full fokus på mig & trots att vi inte tränat ngt speciellt utan bara vara ihop träning så Ja det har fungerat!
 Sedan när dom andra kom hem ja då var jag nog så gott som "glömd" igen;) Visst hon skällde som attan & var hur tossig som helst men hon visade mig sin glädje...Får väl anse det som positivt trots allt eller?!
 
Som vanligt nu mer så blev det en kort tur runt kvarteret & sedan en Långpromis med Milloo, Trizz (lösa) & Kajsa & Leo i koppel. En välbehövlig tur & med en SOL som visade sig!!! Ca 10 grader varmt, en riktig "vårdag" 11 november...
 
I morgon onsdag blir det en tur till klubben, ALLA priser från Rosa Bandet lotteriet ska lämnas där så att alla som vunnit kan hämta sina priser.
Tror dock inte jag tränar något, men man ska ju aldrig säga aldrig;)
 
Njut av era hundar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0