Skidpremiär för året...

Årets å säsongens allra första Skidtur är gjord, tjohoooo!!!!
 
I morse åkte jag ut med Sheltieligan + 2 dvs Kajsa & Leo till klubben...började med att rasta av dom i ungefär 30 minuter. Sedan var det då ÄNTLIGEN dax för årets allra första men förhoppningsvis inte sista skidtur;) Ville kunna ha hundarna lösa så jag åkte några varv inne på vårat klubbområde...Helt perfekt för oss som vill ha det plant;) Så skönt att slippa oroa mig för att vurpa som jag oftast gör då & då OM det är backigt...Men se på klubbområdet finns det inte en endaste backe GILLAS!
Var bara tvungen att ha lite koll på Breeze & Milloo som fick vara lösa, dom blir däremot lite uppspelta när skidorna kommer på;) Men som TUR är så lyssnar dom bra:) Trizz, Kajsa & Leo rusade på som riktigiga "Rääääser" Sheltisar ha ha...Så skönt att Trizz har några att busa med;)
 
Efter skidturen åkte jag & handlade....sedan ÅKTE jag tillbaka till klubben igen;) Tog då en promis på Bosserundan med alla hundarna....När vi kom fram till Hunddagiset blev det ett riktigt ljudligt liv på varenda dagishund;) Nåja några av "mina" lät oxå....Ca 30 minuter tog rundan..
På med täcken & in med hundarna i bilen...
 
Ut med Trizz & in i våran Lilla Träningshall för att TRÄNA Rally:) Målet med dagens träning var igentligen "bara" att Trizz skulle få vara i hallen med andra hundar & ljud men....jag passade även på att träna lite Högerhandling, backa(gick inge vidare), Tysken från höger sida(gick ganska bra till slut), sidosteg till vänster från v sida(gick helt OK), framförbyten från både h & v sida(gick bra)...Ja så lite träning blev det allt innan fikat;)
Tyckte oxå att Trizz verkade taggad & svarade bra på min belöning:) Så nu ser jag verkligen fram emot Rallykursen på lördag för Zandra Beijer...Ja nu är vi på G!!!
 
Efter det var det dax att åka hem...plikten kallar dvs jobbet. Men oj vad SKÖNT det var att få tillbringa dagen på klubben med hundarna, en riktig vitaminkick= välbehövligt!!! HOPPAS på fler sådanna dagar...
 
Njut av era hundar!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0