En lååång aktiveringspromis som det brukar vara

En Tisdagmorgon för ett tag sedan traskade jag ut med Sheltieligan vid 8 snåret.....Sent för att vara mig, men jag hade tur väldigt lite hundfolk ute GILLAS!
Vädret var ju oxå behagligt, sisådär lagom GILLAS!
 
Min plan var att det skulle bli en riktig Aktiveringsrunda & det är ju bara fantasin som sätter stopp för vad man kan aktivera sina hundar med på en promenad;)
 
Bla så kan dom ju få träna lite balans/stadga med både bak resp frambenen i olika positioner/höjder.
 
Sitt-stå-ligg på alla möjliga/omöjliga MEN SÄKRA platser/"grejjer", jag använder bla ankringsstenarna nere vid Slussen. Helt perfekt att träna det mesta på:)
 
Tom Milloo gick i gång & ville vara med & träna?!? Han brukar för det mesta "bara" vilja gå en sisådär 20 meter före oss lukta/sprätta. Men se i dag var han oxå taggad KUL!
 
Mina duktiga hundar gick LÖSA hela rundan utom när vi passerade genom Stadskärnan....Då satte jag kopplen i midjeväskan & lät dom gå "före". Himla smidigt kan jag lova;)
 
Som allra sista belöning fick dom leta godis i det populära Godisregnet:) Hundarna får stanna medans jag slänger ut godis på olika ställen & sedan skickar jag dom att leta...Poppis till tusen;)
 
Väl tillbaka hade vi faktiskt varit ute i 2 timmar & 15 minuter, tjohooo!!!! Känns i kroppen kan jag lova men å andra sidan så har hundarna verkligen fått ANVÄNDA hjärnan mest hela tiden...Tror nog att dom sussar gott när jag åkte till jobbet....
  
Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0