Rapport från Blåndie på 1-årsdagen!

Tack snälla My för alla foton & rapporten om Blåndie! Blir så himla GLAD när mina härliga valpköpare skickar lite foton & allmän info:) Å extra GLAD när det står så himla himla mkt positivt GILLAS!!!



Blåndie 1 år

Här kommer My´s rader om "våran" Blåndie:

Hej, här kommer lite bilder och även 2 små film snuttar hoppas det fungerar denna gång! På en av bilderna är hon valp och har en gose katt i munnen, den är fortfarande hennes favorit. Men ganska sliten i dag, har fått sy ihop den ett ANTAL gånger^^. 
Blåndie är nu 1 år och har utvecklats väldigt mycket under detta år, hon har även fått vara med om mycket och tar de flesta nya situationerna helt cool. Hon gillar dock inte att vara ensam då hittar hon på saker att sysselsätta sig själv med, så vi brukar försöka ha med henne så ofta som möjligt eller se till att hon har fått springa av sig ordentligt innan vi lämnar henne. Hon är inte lika tuff som hon var när hon va liten, men fortfarande väldigt framåt. Hon går ihop med alla hundar och har nästan blivit som en bc då hon för det mesta bara umgås med dem. Längtar tills man får börja tävla med henne för hon har verkligen en chans till att bli riktigt duktig, tränar även klicker träning och en del lydnad. Men agilityn är bäst enligt henne. Var lite orolig hur hon skulle reagera på nyår, men hon var inte äns i närheten av att vara berörd. Skottfast är hon också och det är verkligen skönt. 
Var hos veterinären igår och fick 1års sprutan, det gick hur bra som helst hon märkte den knapp. Hon väger 8,4 kg och är ungefär 40 cm, men mätte med en mätstock så det var lite svårt. Men hon blir iaf medium *lycklig*!
Tack för en underbar hund, ha de så bra! / My






Blåndie som valp


En blivande agilitystjärna:)

Tyvärr så lyckades jag inte få igång filmerna:( men men jag jobbar vidare på det...

TACK igen My för bilderna:)

Njut av era hundar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0