Måttbeställt en dragsele till Milloo

ÄNTLIGEN fick jag & Stina till en träff för att bla mäta Milloo just för att han skulle få en drag sele som skulle passa honom perfekt! Men det började dramatiskt....jajamensan vi FASTNADE i hissen:( Stina, jag & 8 hundar satt alltså fast i en hiss fy bövelen!!! Som TUR var så stod vi på botten & hissen åkte "bara" ner lite lite grann...men det räckte gott & väl för min del, det han bli gele i benen..Men Stina var hur lugn som helst & det hjälpte mig + att hisskillen (ögongodis:) kom så snabbt, va var nog "bara" fast i ca 10 minuter...Stina sa nämligen att det var en med hissfobi som vat med i hiisen= jag! Alltså det är bland det värsta jag vet att åka hiss alltså...Men eftersom att jag visste om att vi INTE åkt uppåt så var det ngt lättare att stå ut. Hade vi däremot hunnit åka upp & sedan fastnat...gulp DÅ hade jag nog svimmat..

Det blev ngt bättre när vi väl kom upp....så nu har Mille stått modell för en dragsele. Tror att det blir himla bra:) Självklart så blir det även nya vår fina halsband till alla 3:) det bara går inte att låta bli, Stina har sååå mycket snyggt så det bara måste bli nya halsband. Det är ju trots allt vår:)

Hämtade oxå hem Trizz nya spårsele, så snygg & så satt den perfekt!!! BILD kommer!

Nu väntar jag alltså bara på att halsbanden & selen ska bli klara...Hinner under tiden förhoppningsvis så ordning på skrindan som jag planerat att Mille ska få dra...



Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0