Juldagen 2011 i stugan på landet

Julaftonen bestod av god mat & dryck, precis som det ska vara...:) självklart fick även hundarna smaka...speciellt Trizz fick lite xtra. Hon är himla svår i maten till & från. Nu ett tag har hon smaskat i sig fiskbullar men se nu är den perioden slut..Nu är det bara sylta som gäller suck..Men huvudsaken är ju att hon får i sig ngt..Blandar så klart i hennes foder men det ratar hon mestadels.Visst sent sent så kan hon börja knapra i sig även det torra.

I dag efter frukosten så tog vi en "långis" nåja, en promis i allafall med hela ligan. Även Trizz hängde på, så promisen gick helt i hennes takt. Tror nog att även Trizz tyckte det var mysigt att gå på promis..Breeze & Milloo gillade verkligen att få rusa av sig...som vanligt:)
Det kändes dock lite konstigt att det var grönt & ca +5,5 grader ute..Jaja man får se det från den postitiva sidan, det var barmark dvs inte halt..Fast...jag hade hellre haft snö att pulsa i..

Får nog se till att fixa skrindan så att Breeze & Milloo får börja dra den så att dom får "jobba". Känner att just dom fått alldeles för lite rörelse den senaste tiden suck...Skulle behöva en doggywalker..Det är ju satan att jag inte själ kan ge hundarna den motion/konditionsträning jag skulle vilja dom fick:( Men å andra sidan så klarar dom sig men men visst skulle det vara bra om dom fick mer..

Nä nu ska vi slappa vidare...

Ha en fortsatt mysig Jul alla bloggläsare:)

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0