Dag 1 för agilityinstruktörer & aspiranter avklarad på klubben

Det var bara att gå upp med tuppen för att ta bussarna till klubben. Sista lååånga biten måste man gå....Genade över bla sandtaget & gamla körvägen så hundarna kunde springa lösa. Passade oxå på att låta dom springa några rundor i sanden:) Kom helskinnad till klubben, jihaaa, inget vildsvinsmöte!!!

Fixade det sista inför träffen...som hade samling kl: 10.00 + den obligatoriska kvarten hmmm...

Marie & jag hade en hel del på dagordningen & jag tyckte att det gick BRA! Himla KUL att träffa många av dom agilityaktiva inom klubben:) Det verkade som om att det finns ett intresse på alla avdelningar om att driva agilityn framåt, GILLAS!!!
Vi var så attans effektiva att vi faktiskt var lite tidiga till den mumsiga lunchen. Pastagratäng med skinka & grönsaker:)

Därefter var det dax för Marianne G att examinera dom närvarande till att få mäta in agilityhundar inom klubben. Milloo & Trizz fick ställa upp som försökshundar....Passade oxå på att mäta in dom i SHK. Breeze & Mille blev medium så klart & Trizz blev small alla gånger:)

  
     

Foto Marie M

Sedan var det färd ner till agilityplanen. Många hade sina egna hundar med & vi pratade bla om kontaktfält & slalom. Hoppas att några av tipsen gav ngt....

 
Visade 2 på & 2 av med Breeze


2 på & 2 av

 

  

 
Birgitta & Zingo. JAG tyckte träffen var givande i alla fall:)


Ja sedan var det bara att fixa iordning, städa av & diska innan det var dax att traska till bussen. Det var liksom ingen kvar som jag kunde lifta med....Nu blev det till att gå vägen suck...Men det var för en god sak för nu JAGAR dom vildsvin runt omkring i skogarna:) Hoppas att dom skjuter många!!!
I dag var turen med mig & jag hade 1 minut tillgodo på bussen, hade jag missat den hade jag fått vänta 1 timme...Då hade jag nog attan tagit taxi:)

Väl hemma så var det bara att låna bil för att köra ut Breeze & Milloo till landet. Vill ha full fokus på en hund i morgon & då får det bli på Trizz:) För i morgon ska vi alla köra för Eva-Marie Wergård:) Ska bli KUL OM jag fixar av att köra:( Hmmm som det känns nu så kommer jag nog attan inte ens ur sängen..Å pillren är nästan slut:(

Nåja, jag hoppas & tror att morgon dagen kommer att vara himla givande....Ser verkligen fram emot en hel dag i agilityns tecken. FM ägnar vi åt hoppteknik & EM åt handling GILLAS!!!

Nu ska jag ställa bak klockan:) Sedan blir det natti natti för bussen går 06.45 i morgon bitti...hua hua vad gör man inte för sin sport....hoppas nu bara att natten blir någolunda smärtfri...

TACK Marie för att du ville vara med & arrangera den här helgen med mig:)


Marie & Rally-Sally

Njut av era hundar!


Kommentarer
Postat av: Carina

Ja visst hade du rätt om att Milloo tyckte Krita lukta gott, han bara runt hörnet efter jag träffat på er, så såg jag att Krita blöde! Nu är det bara vänta på att Nova ska komma igång också!

Hoppas du mår bättre idag!

2010-10-31 @ 10:36:14
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Eva o Leffe

Hej

Låter kul med agility chemat.

Jag var på bruks med Leffe och körde lite hinder

med honom och han blir så lycklig.

Ska försöka att få tid till agility i vår.

Jag ska anmäla oss till rallylydnad och

blodspår.

2010-10-31 @ 13:19:42
Postat av: Marie G

Millo har FULL koll på grannskapets löptikar:) Hoppas oxå att Trizz ska sätta i gång...



Ja Leffe har ju lite att brås på, Breeze bara älskar agilityn:) Tid finns ALLTID till agility ha,ha,ha...Så KUL att ni ska gå både blodspår & rallylydnad:)



Kram på er!

2010-10-31 @ 20:46:42
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0