Måste hitta ett foder som mina hundar äter, men vilket ska jag välja?!?!

Känns rätt hopplöst det här med att HITTA ett foder som passar min liga...Vill ju INTE ha 4 olika foder för att alla ska äta...Nu äter nåja alla Brit. Men....Breeze & så klart Trizz bara VÄGRAR att äta det:( Så det blir kanske att återgå till Purinas Pro Plan Lax & Ris, det äter ju i alla fall Breeze:) Mille & Sindie äter nästan ALLT:)


PRO PLAN ADULT SMALL SENSITIVE LAX & RIS
Speciellt utvecklad för känsliga vuxna hundar av mindre ras

En hälsosam hud är viktigt för din hunds välmående. För känsliga hundar kan det underlätta om antalet proteinkällor i kosten minimeras, så att det blir färre tillfällen för hunden att få en negativ reaktion på fodret.

PRO PLAN® Adult Small Sensitive är speciellt utvecklad för vuxna känsliga hundar av mindre ras. Med högkvalitativa ingredienser för att ge ett begränsat antal proteinkällor (lax, majs och ris), vilket kan vara en fördel för känsliga hundar. Produkten innehåller inget vete, soja eller oxkött*, dessa är vanligare proteinkällor och mer benägna att orsaka negativa reaktioner. Gjord av lax och ett smakligt överdrag, utan några andra animaliska proteinkällor, hjälper den till att minimera problem som kan orsakas av foderkänslighet.
*Kan innehålla spår

Näringsmässiga fördelar:
  • SENSE DERMA - Med speciella nivåer av Omega 3 fettsyror som hjälper till vid känslig hud. Hjälper till att reducera huvudreaktioner associerade med foderkänslighet.
  • OPTI TASTE – Lax av hög kvalité och ett speciellt överdrag för att tillfredsställa kräsna hundra av mindre ras.
  • HIGH TOLERANCE FORMULA – Innehåller ett begränsat antal proteinkällor* för att hjälpa till att reducera hudreaktioner hos känsliga hundar av mindre ras.
Näringsinnehåll
Protein 30.0%
Fett 18.0%
Aska 7.0%
Fibrer 3.0%
Vatten 8.0%
Kalcium 1.2%
Fosfor 1.0%

Finns i 800g, 3kg, 7.5kg

Källa: http://www.purina-proplan.se/dog/adultSmallBreedSensitive.asp


Men tills vidare så får dom faktiskt ÄTA Brit....uppblandat med lite allt möjligt för att få i sig ngt. För ÄTA måste dom ju, speciellt Breeze & Trizz.
Nu har jag nog snart gått igenom HELA sortimentet på hundfoder...Å enligt Breeze är det BARA Purinas Pro Plan lax & ris som duger så det får kanske bli det igen....Trizz äter det dock inte men å andra sidan så äter hon ju inget mer än max ett par dagar:( & Mille har det inte som favvofoder...Nu ska dom få lite pannbiff som min mamma precis gjort. Bortskämda??? NÄE enlig mamma, det är ju lördag:)

Njut av era hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0