Aktiveringsdag på stan med Elisabet & hundar

I dag var det planerat att Elisabet skulle ta med sig några hundar & komma till stan. Visste ju inte om Breeze var på G men som sagt med henne är det lugnt...Så klockan 12 hämtades jag, Milloo & Trizz upp. Breeze lämnade jag hos Clary. Vill ju ha koll på henne:)

Vi åkte ner på stan & gick en sväng bland allt folk, stegen gick direkt mot lunchen som vanligt blev det en Pleska:) Den tog vi med oss & gick till mAren & satte oss, så mysigt med en SOL som sken på oss:) Kan knappast bli bättre, sådant gillar jag....Vi åt gott & pratade som vanligt massor medans bla Mille hade full koll på alla sjöfåglar som han av ngn anledning skällde på?!?!? Det har min Prins aldrig gjort förr....Ja ja understimulerad hund eller ngt åt det hållet ha,ha,ha... Sedan gick vi vidare & träffade på det mesta som man gör i en stad.
Sedan tog vi bilen till Hundcafet i Viksängen, där tog vi oss en kaffe & glass medans hundarna fick vatten:)

Sedan bar det av hemåt & Elisabet passade på & kolla på Breeze, hmmm ja jag får väl vara glad om det är 1 valp suck...Men men det sista som överger människan är ju hoppet så.....

Milloo blev även vaccinerad så nu är det gjort...

TACK Elisabet för en trevlig & välbehövlig dag!!!

Hoppas nu att det inte dröjer alltför länge tills nästa träff:)

Nu ska jag återigen lämna Breeze hos Clary, ska nämligen till klubben & dömma Grund fortsättning i agility. Ska bli kul, där går ju bla Kristina med sin labbe Atos:)

Njut av era hundar!


Kommentarer
Postat av: Carina

Låter som en skön dag!

Håller tummarna att det är någon valp i alla fall.

Om du tänker ta dig till fiket någon mera gång så hänger jag gärna på, velat gå dit en tid men vet inte riktigt var det ligger.

Ha det bra

2010-06-16 @ 17:55:15
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Marie G

Ja det var en jättetrevlig dag:) Jag hänger gärna på till hundfiket, bara att du hör av dig.

Ha det gott hälsar Marie

2010-06-16 @ 22:20:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0