Agilityträning i ridhuset med Trizz

I söndags valde jag att "bara" ta med mig Trizz....Hade gärna tagit med mig Milloo oxå men eftersom att min kropp är som den är så fick det bara bli en hund & ja då blev det Trizz:)

Morgonpigg som jag är(ibland) så packade jag bilen & åkte tidigt så tidigt att jag både kunde se & träna med gruppen före oss...Sedan satt det ju inte helt fel med en kopp kaffe i pausen medans jag tjuvkikade på Ingela, Annica & Jörgen:)

Min plan med dagens träning var:

Slalom
Blindbyten
Jakko

& FART så klart!

Blandade slalomträningen med att dels köra hela & så dela upp den på 4x3. När jag körde hela slalomet vilket jag gjorde ca 3-4 gånger så kändes det faktiskt som om 4x3 träningen gett resultat, jippie!!!
Men sedan delade jag på slalomet & körde olika ingångar & jag tyckte att hon sökte sig in rätt & att hon liksom fattat vad HELA slalomet går ut på: dvs TA ingångarna rätt & sedan FORT som fan ta HELA slalomet:) Trizszen jobbade på bra men visst...JAG vill att det ska gå ÄNNU FORTARE:) Å det kommer, jag lovar!!!

Blindbytena däremot känns lite som går det så går det, 50/50 liksom...Skulle verkligen behöva gå en kurs i BYTEN!!! Men trots det så känns det ganska bra & jag bara måsta acceptera att JAG inte fixar att göra allt fort, kvickt & mjukt:( Det är ju det där med att MIN kropp inte riktigt vill det jag vill suck...Men det är svårt att ta in, tyvärr...JAG vill mer än vad kroppen fixar:(

Får i stället glädja mig åt att Trizz är DUKTIG!!! För det är hon...Lite missar här & där & så ett hjärnsläpp då & då ja men det är så det är...när hon nu måste ha mig som matte:)

Jakkona då?! Ja dom verkar det som om hon fixar & jag med, & nu menar jag dom allra allra enklaste...För även här skulle jag behöva GÅ KURS & lära mig!!! Men jag tycker nog att jag får dom tajtare & tajtare:)

Kände mig riktigt nöjd efter dagens träning med min STJÄRNA Trizz:) Känns helt OK att åka hem & veta att jag har massor att träna vidare på hmmm faktiskt så känns det så:)

Så..åter tillbaka framför datan & kika runt på olika bloggar & hemsidor för att få inspiration. Föroj vad mycket tips man kan hitta, tyvärr så funkar ju inte min skrivare så det blir till att rita av banor & olika tränings kombinationer...

Tills nästa ridhusträning...får det bli att återigen hacka ner slalompinnarna på grusvägen på landet. Lite torrhandling kanske det blir oxå.

FASIKEN vad det är KUL att TRÄNA AGILITY!!!!

Å mitt i alltihopa ska det bli valpar!!!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0