Tillbaka i vardagen

Gjorde ett stopp på landet för att hämta hem Breeze, Milloo & Trizz. Samtidigt så blev det lite god mat & vin, mkt trevligt:)

Men sedan var man som sagt tillbaka i vardagen, måndag morgon & trist väder. Men det är bara att gilla läget:) På med regnkläder & så i väg, gick långrundan via Ragnhildsborg dvs en hel del klättring. Denna gång gick jag åt rätt håll så det blev hundarna som fick köra lite backträning. Jag hade helst legat kvar i sängen med värmedyna & lite från apoteket, men det går ju inte när man har 3 hundar som måste ut.....
Men trots att vädret inte var det bästa så är det faktiskt skönt när man väl kommer ut:)Å att gå utmed vattnet är alltid trevligt....tror nog att även hundarna tyckte om att åter vara tillsammans...
Efter att ha stapplat runt i 1,5 timme var det bara att börja torka hundar, ngt blöta & lite skitiga var dom...Men som sagt det är bara att gilla läget:)

Det bästa av allt är ju att mitt samvete gentemot dom är stillat efter en sådan promis...men visst kul hade det ju varit med lite sällskap...Men tyvärr så blir det nog ingen gemensam hundpromis den här veckan suck...Jobb & massa möten är det, trist nog. 

Njut av era hundar! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0