Massagekurs

Måndag kväll var bokad för massage kurs del 2 på SBK. Det var ju ett tag sedan vi hade teorin men nu var det äntligen dax för den praktiska delen. Jag tog med mig Trizz, tänkte att det skulle vara bra för henne att få umgås med mig alldeles själv:) det är ju inte så ofta det händer.....

Vi skulle vara på klubben lite tidigare så att hundarna som skulle vara med skulle hinna "kolla" av läget...Inga problem med Trizz men det var nog mest för hanarna tror jag...Sedan var det en liten återblick på vade som sades förra gången, vilket var bra!  Minnet är ju inte det bästa:)
Sedan visades alla övningarna på dom olika hundarna som var med, på vissa hundar såg man bra & på vissa lite sämre....En del hade ju mkt päls:)
Jag märkte att Trizz tyckte om att få massage & även ledaren kunde ta på henne & även visa. Fick mkt beröm för att Trizz var så tillgänglig & inte alls rädd för henne:)
Tyvärr hade hon väldigt "dåliga" erfarenheter av sheltisar, dvs i massage sammanhang. En som hon hade haft kunde hon inte ens komma nära hur länge dom än höll på!? & många var väldigt reserverade...Visst sheltisar ska ju vara lite reserverade mot främlingar, men jösses dom ska ju gå att hantera utan att dom får dåndimpen!! Eller??? För mig är det självklart att redan från början träna/vänja mina hundar vid ALLT!!! Men så känner jag också att mina hundar är väl rustade för det "hårda" liv dom lever:)
Visst allt kan man inte förbereda dom på/för men mkt går att träna om man börjar tidigt!!
Så det kändes KANON att få höra så trevliga ord om min Trizz:)

Efter massagen var det dax för stretchingen, men då var hon lite trött & ville inte riktigt vara med. Men jag får testa på Breeze eller Milloo...

Kvällen var trevlig & man inser hur nyttigt det är att hålla på mkt med sin hund & att dom verkligen njuter av att bli masserade:)
Nu ska jag försöka att fortsätta att massera alla mina hundar....

Kan lova att Trizz var trött efteråt, ydligen Atos också efter matte Kristinas rapport:)

Njut av era hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0