Agility hela helgen

Eller jösses vad KUL det var att åter vara "tillbaka" bland trevligt hundfolk! Långa dagar blev det & vädret var väl inte heller det bästa men vad gör det när agility är så himla KUL:)
Alla jobbade på bra & trots stt det var lääänge sedan vi sågs så har alla verkligen vidareutvecklat sig ENORMT:) Så kul att få se alla era framsteg....Visst vissa (inga namn) var väldigt väldigt "på" hinderstöden med både armar & fötter:) Men det försvann nästan helt på söndagen...Å så var det några som testade gyttjebad via glid utmed tunneln (inga namn). Bra ide´att skaffa fotbollsdojjor till nästa träning utomhus:)
Hoppas nu att ni DRÖMT blindbyten-bakombyten-framförbyten:)
Men när man har KUL så går som vanligt tiden så himla fort:(

Till Er Alla som var med: Ni gjorde ett kanonjobb med just eran hund & ALLA gjorde framsteg!!! Träna nu vidare så hoppas jag att vi ses snart igen:)

Det vore himla skoj om ni som kan & vill kollade i tävlingskalendern för 2010 & sedan ANMÄLDE er till 1 eller 2 tävlingar:)
Men som jag lovade så kommer jag att pusha er....så snart kommer ett mail eller två...

Kram på Er, jag saknar er redan:)

TACK till Sven & Marie för att jag fick komma till er & för den goda maten!

TACK till Camilla som gjorde att helgen blev av samt för den goda pajen!

TACK till Johan & Katarina som hämtade mig!

Sist men inte minst TACK till Alla som var med!!!

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Johan Liw

Hej och ett stort tack för din kunskap i helgen. Det var riktigt skönt att få köra lite agility det är faktiskt himla kul;) Om du vi se lite bilder och ladda hem några så kan du gå in på min foto sida visserligen är det flest bilder på Tova och mig men de kan du sålla bort om du vill, http://liwsfoto.liwsperro.se/#home

Hälsningar Johan Liw

2009-10-28 @ 23:14:04
URL: http://liwsfoto.liwsperro.se/#home
Postat av: Marie G

Hejsan, Det var himle kul att se hur duktiga ni faktiskt är även i agility & inte "bara" i lydnaden:)Så fort min data där hemma funkar så norpar jag en bild eller två...

Trevlig helg önskar jag dig med familj:)

Hälsningar Marie G

2009-10-30 @ 14:47:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0