Hundägare mår bättre...

De lärde säger ju att dom som har hund mår bättre & är friskare än genomsnittet. Stämmer säkert för många men....hur mår dom (inte alla) som missköter sin hund??? Antagligen så är dom så störda att dom ändå mår bra....Man kan ju bara hoppas att dom inte är så många, men att dom finns det vet vi ju alla tyvärr.

Men jag håller med, alla vi "normala" hundägare mår nog attans så bra genom att vi har hund/ar.

-Alltid har vi sällskap, vi får "gratis" motion minst 4 gånger /dag oavsett väder, hundhår i maten, grus på golven, gnälliga grannar, spar alla små påsar så att vi kan plocka upp hundskiten som vi sedan bär omkring på tills vi äntligen hittar en papperskorg, slipper sova länge på morgonen, pigga när vi ska gå & lägga oss detta pga av nattpinken med hundarna= frisk luft, dyra försäkringar, den bästa hundmaten(inte billigt), plocka kardborrar ur pälsen, leta efter äckliga fästingar, klippa klor, borsta dom, bada dom, aktivera dom på alla möjliga sätt varje dag året om, undvika ormar/viltsvin, köpa hundbäddar, leksaker, skitiga handdukar efter allt torkande, kurser i ur & skur, löptikar året om(inte kul om man har en hane) sist men inte minst rädslan över att ens hund blir överfallen/påhoppad av en annan hund. Usch!!!
 
VARFÖR har man hund???

Jo för att just mina hundar är allra BÄST för mig! Å så mår jag ju så mycket bättre av att ha dom ........men i bland är det skönt att kunna lämna dom på landet en dag eller två...

Nästa gång får jag nog skriva ALLT det positiva med att ha hund/ar!

Läs mer på länken nedan...

http://www.medicallink.se/news/showNews.cfm?newsID=1683

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Hej! Vill tacka för valpgrattis i vår gästbok!! Ingrid med flock

2009-03-04 @ 11:43:36
URL: http://www.bluenosers.se
Postat av: Marie G

Hejsan, skulle vara kul att se dom.....Kommer ju snart till Vingåker.

//Marie G

2009-03-04 @ 18:26:14
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0