Stadspromis

Det är alltid lika "spännande" & se om det kommer några till dom planerade hundpromisarna...Nu visste jag att det i alla fall skulle komma 2. Men när vi väl skulle gå så var vi totalt 6 stycken samt 8 hundar. Helt OK:) Men jag undrar ändå var alla andra 30 på listan är?!
Ja,ja jag får vara glad att det kommer ngn....

Det är ju trots allt ngt trevligare att traska med andra hundmänniskor en mörk kväll än att gå själv.
Även denna gång så gick vi genom stan-över Mälarbron-runt sjukan-runt/genom Kusen-runt Maren & tillbaka. Vi passade även på att gå en & en förbi dom andra utmed kanalen.
Totalt så gick vi lite över 1 timme:)

TACK Agneta med Ebba för skjutsen dit & hem:)

Avslutade kvällen med att ta en fika med pepparkaka hos grannen, kände att jag kunde unna mig det....

Men tjejerna fick ingenting inte ens kvällsmat. Nix dom hade fått upp tunnan med kattfodret samt det
frystorkade:( Vet inte hur mkt dom ätit men ätit hade dom gjort, grrrr sa jag! Å det låg även en liten "hög" hemma, antagligen från Trizz fyböveln! Breeze var lite halvrisig i magen på nattpinket, undrar varför???
Men natten blev lugn tills Breeze bara måste ut men då var kl: ca 06.35 så det var bara att traska ut. Å visst gjorde hon vad hon skulle men i ngt lösare form hmmmm. Det blir alltså inget tugg till dom när jag ska till jobbet. Dom får sona sitt brott:)

Passade även på att plocka skräp i halvmörkret. Eftersom att jag blir så attans förbannad över allt som andra slänger trots att det finns papperskorgar. Men dom används ju ytterst sällan?!?! Ja då är det bara att ta med sig plocken & plocka! Så nu är det i alla fall OK runt mitt område, tills jag går ut nästa gång vill säga suck....Men mitt samvete är rent:)

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0