Rapport från Cash på 1års dagen!

Hejsan Marie och Sheltisarna!
 
Hoppas ni har det bra, för här är det bara bra! Lite om hur det har vart att ha Cash första året:
Det har varit en dröm, han är söt, rolig, lyssnar, kännslig, snäll, busig, lyhörd, tja jag skulle kunna fortsätta i en hel evighet. Visst han är jobbig och har överdrivet med energi ganska ofta, trots man har vart ute på lång promenad. Men allt det goda överväger de små egenheterna han har. Min Mamma brukar säga att han endast "är ett stort bultande hjärta" och det stämmer in på han perfekt!
 
  

Under året har det hänt mycket med han, han är en "äkta" stallhund, älskar att hänga med oss till stallet och strosa. Han änger även med när jag tävlar med min ponny, vi får alltid höra att han är så himmla söööööt, vi bara tackar och håller självklart med medans vi är glada över att han är vår. En rolig sak, en tävling fick man inte ha med sig hundar på (jag hade inte läst det i proposititionerna) så vi tog med han (men vad skulle vi gjort han var liten valp då) så vi gick till dommarna/sekritariatet och frågade och då fick bara han dispans för att han var så liten charmig och söööt! hihihi, älskade Cash. 
 
           
Rasmus & Cash spelar innebandy

 Vi har vart i Göteborg med han ett par gånger och han klagar inte, sitter snällt i bilen ner (lite depp, han är inte så förtjust i att åka bil men klagar inte eller ställer till liv) men kissar inte på hela vägen ner, han har någon knasig idée för sig att han inte kissar när han är i stan, det är nog bättre nu, men ibörjan var det mycket hålla sig medans vi var i stan och sen när vi kom hem eller till någon på "landet" så satte han sig ner och kissade, tja han är speciell helt enkelt. Han vart även biten en gång hårt, hamnade i chock men är över det nu och tuffare än någonsin (tack och lov). Han har även hunnit bli kastrerad, det gick som smort. Vi ville inte ha några bebisar (ellet jag och min bror ville inte mina föreldrar) vi har en dvärgpinscher/ tibetanskspaniel tik som bor granne med oss, som han gillar som tur var hade vi kastrerat honom innan hon började löpa. Hihihi!



Och som sagt är han väldigt lättlärd, kommer när man roppar "kom Cash!" och så kan han, ligg, ner (ligger på sidan), rulla runt, sitt, tass, puss (han pussar en), upp (han hoppar ett skutt uppot) stanna och versegod och nu håller vi på att börja lära han att gå tunnel mellan benen. Så det är kul. 
 

Babie & Cash

Juste han har fått en liten syster eller flickvänn, hon heter Babie och är en liten valp på 3 månader och 2 veckor, en korsning mellan mamman: Engelsk Springer Spaniel, Papillon, Japans spets och pappan: Långhårig tax. De leker och har jätte kul, tills vi får stopp någon för det går lite vilt. Ja ibland tar hon tag i hans vackra svans, (den var vacker innan den lilla taxen kom...) och då måste vi vara snabba och öppna käkarna och lossa lös cash från hennes starka käkar, men de har verkligen kul tillsammans och han Älskar henne och hon Älskar honom, det är så sött att se! De sover på varandra och ligger och gosar ibland och har skoj i skogen där de busar dagarna i ända om de får välja (hihihi!) 



 
Men det var lite om Cash första år, hoppas det duger! Bilderna kommer i helgen!
 
Kram från hela familjen Cash.

Tack Rebecca för Cash rapporten! Så jättekul att få höra att ni är nöjda med Lilleman....Xtra kul att han fått en sprallig lekkompis....Det behöver han, se bara upp så han inte mister sin svans ha,ha,ha...
Lycka till med hundarna & hästen. Ska bli intressant att följa er via din nya blogg.
Hälsa alla i familjen från mig & sheltieligan!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0