Lagtävling i Kista

I natt sov vi alla som stockar, så skönt....Lite sovmorgon blev det, Birgitta skulle hämta oss kl:09.15.
Vi kom fram så att vi han se några small lag, sedan var det ju medium & så sist large. Passade på att rasta hundarna i den fina omgivningen. Men....dom varnade för orm under hela dagen!! Som tur var så "missade" jag dom....

Ja för min del så var det ju bara att sitta & njuta i SOLEN! Som tur var så fläktade det lite...Det blev också ngt varmt med svarta jeans...Det enda jag skulle göra under dagen var ju att gå banan md Birgitta samt filma när laget körde.

I första loppet som var agility, körde Birgitta NOLLA! Genom filmkameran så tyckte jag att det såg TOPPEN ut! Ett jättefint lopp där allt bara flöt.....Dom kom 8.a av 20 lag, ingen lagpinne alltså.

Slappade vidare, satt så skönt i solen.....Hundarna hade det bra också.

Körde Trizz på gungan som stod brevid med Birgitta som mottagare. Trizz sprang med fart & glädje upp på gungan, en gunga som var helt ny för henne. Min lilla stjärna!
Upprepade några gånger & allt gick bra! Nu så springer hon ända fram & får sig en godis sedan går hissen ner på en gång & "slår" i backen. Hon sätter sig så fint-belönig med godis-stanna-fram-------

Körde även lojjaBreeze i slalom & lite handling på hinder. Då minsann taggar hon upp. Hon har ju varit väldigt låg & lite seg den sista veckan. Måste nog gå & ta ett fästing prov på henne........Efter löpet har hon blivit seg & gått upp i vikt, eller fått tjockare päls!?!? smile...

I hoppklassen så fick Birgitta & Zingo 10 fel samt tidsfel tror jag. Men däremellan gick det BRA! Zingo är en riktigt bra hund & BÄTTRE blir han!
Vi stannade inte kvar för att kolla vilken placering laget fick....Nä det var dax att åka hem.

Kl: 18.30 hade vi samling för viltspårsgruppen. Så kul att komma i gång! Mina tjejer fick vila dom var trötta.....
Äntligen hemma kl: 21.45

Ja det blidde en LÅNG dag men det är kul att sitta en hel lång dag & bara kolla på agility, eller???? Tur att SOLEN sken! Det stramar lite på kinderna & i pannan är det solen eller åldern?!?! SOLEN så klart!!!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0