Lydnadsträning för Breeze

Den här veckan har STORT fokus legat på Breeze & hennes lydnadsträning. Ska ju tävla i 1:an på söndag. Men vilket väder dom lovat!? REGN & MYCKET REGN hela dagen!!! Perfekt, suck...nä inte riktigt mn det är bara att gilla läget. Får se om jag låter lika glad EFTER tävlingen?!?

Har varit både på SHK, SBK & givetvis på Botkyrka BK, det är ju där vi ska tävla.....Har varit där två gånger med Ove & Zingo(som också ska tävla) & så en gång själv.

Platsliggningen: Hmmm i början la hon sig inte förrän på andra kommandot. Har tränat mkt på läggandet & säger jag bara väldigt kraftigt "Lägg" så har hon lagt sig på första! Hoppas hon gör det på tävlingen också....

Tandvisningen: Har inte varit några problem. Fick hjälp en gång av en äldre herre på BBK & han var väldigt burdus & tittade på tänderna utan krusiduller. Gulp, tänkte nog Breeze men han fick titta....

Linförigheten: Blir bättre & bättre men ännu är jag inte helt nöjd....Vill ha henne lite tajtare på mig, men nästa år så...Har tränat väldigt långa pass & hon går faktiskt bättre ju längre jag går. Får väl värma upp henne LÄNGE innan vi ska in.

Läggande under gång: Har lagt sig varje gång!!! Men hon smäller inte i backen som Sindie, men hon lägger sig & ligger kvar. MEN problemmet med att hon inte sätter sig fot efteråt finns kvar! Får även här säga "fot" i ett tufft läge.

Inkallning: Gör hon som hon ska, men det känns inte som ngn 10:a. Vet inte varför!?! Måste nog filma...

Apporteringen: I bland så går det super bra & så helt plötsligt tar hon inte apporten??? Fattar ingenting! Men nu har dom sista gången fungerat, hoppas det fungerar på tävlingen också...

Hoppet: Inga problem....Har hittar "rätt" avstånd för henne så det känns bra! Kortare på startsidan & ngt längre på andra sidan.

Ja nu är i alla fall väskan packad....Men risken är väl att man vaknar i natt & det ÖSREGNAR!!!

"Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder! Ha vete attan om det gäller när man ska TÄVLA i LYDNAD!!!!
Ja,ja fortsättning följer, håll tummarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0