Kvällens viltspårträning

Kvällen började med att Kristina backade in i ett träd(?) & s¨å gick det inte bättre än att bakrutan gick sönder. Som tur var så hade hon en solskyddaplatta på insidan, men Ella tyckte INTE det var kul! Himla tur att hon hade den, för nu kom det inte in något glas bak hos Ella.....
Nåväl alla gick & la sina spår sedan var det dax för fika så klart....Vi hade verkligen tur med vädret, det var en underbar vårkväll!
Milloo började bra & säkert men sedan fick han för sig att vi var ute på promenad & bara började lukta & pinka! Fick säga till honom ordentligt så efter två sådana avbrott så spårade han jättebra! Det var ganska torrt i backen men jag såg mina egna spår då & då så han var "rätt" & så hittade han klöven på slutet. Jädrar vad stolt han blir! Eftersom att det var första spåret för säsongen så var det inte längre än ca 600 meter. Varierad terräng med mest barrskog & en del "öppet" med sandmark. Inga VILDSVIN träffade vi på heller!!!
För Kristina med Allis gick det bra, hon tyckte bara att spåret var för kort...Kristina med Ella, där gick det BRA som vanligt....Lotta med Taito, hmmm han slutade helt plötsligt att spåra?!? Så när alla var klara fick vi ge oss ut & leta klöv, som tur var hittade Lotta den igen...Lotta körde med sin nya hund(som jag tyvärr glömt namnet på) det var ett kort spår men det gick BRA! Kul!!!
Ja det känns i alla fall kul att ha kommit i gång igen....Nu är det bara agilityn som måste komma i gång! Tävlingarna sätter ju snart i gång!!! Anders kom igen!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0