Ännu en bra dag på klubben med Sheltieligan & ännu fler Sheltisar

I dag var det ännu en dag som skulle tillbringas på klubben & med massor av sheltisar:) Lena från kennel honeybrook kom & hon hade med sig 4 hundar så totalt 7 sheltisar..:)
 
Vi byggde upp en Rally "bana" eller rättare sagt 2 delar....Det var skyltar från Nybörjarklassen & jag skulle visa Lena hur det går till. SJälvklart fick Breeze visa upp Rallyn:)
 
Men även denna gång triggades hon i gång & började skälla suck....vet inte om det beror på att hon tycker det är trist dvs hon vill att det ska HÄNDA ngt nu! eller?!? Hon nästintill steppar bredvid mig & går i sådan förväntan att jag skulle blivit LYCKLIG om det var lydnad vi skulle köra, faktiskt.
 
Däremot så fixar hon momenten BRA....Det "räcker" ju med att jag säger till henne lite mer på skarpen så LYSSNAR hon...Men å andra sidan vill jag ju inte förta hennes glädje hmmm eller är det frustration?!?
Dock syns det inte på henne att jag "sagt till henne" dvs F O T istället för fot....
Bara att träna vidare, nog ska vi lyckas få en till godkänd i Fortsättningsklassen:) Sedan får jag fundera på OM jag ska träna in Avancerad Rally eller Lydnad klass 2....
 
Sedan visade jag upp Trizz i koppel som det ju är i Nybörjarklassen. Å i dag jobbade hon på BRA min lilla dag från dag tjej...Tom fotgåendet var jag ganska så nöjd med, men allra nöjdast var jag att hon hade FOKUS på mig:) Hon har ju väääldigt lätt för att tappa bort mig...Sedan körde jag henne utan koppel & se det gick det oxå GILLAS!
 
Självklart fick även min Prins Milloo köra samma bana:) Han verkligen VILL JOBBA med mig GILLAS massor:) Det enda som jag ändrade till honom var att i stället för Sitt-Stå fick han Sitt-Ligg. Kan LOVA att Mille har ett underbart läggande!!! Precis som min underbara Sindie hade:) å som jag skulle vilja att både Breeze & Trizz hade...Oooops jag kanske kan TRÄNA in det?!? "leeer" men både Sindie & Mille hade/har det helt naturligt...
 
Nä jöta petter nu blev jag än mer sugen på att TRÄNA lydnad.....det får KANSKE bli en Lydnadstävling till våren....med mina tjejer eller en ja inte vet jag....Vet dock med mig att jag MÅSTE ha ngn att träna med, annars får jag attan inte arslet ur vagnen...
 
Nåja, sedan gick vi ner till Agilityplanen, men inte för att köra agility utan planen var att vi skulle köra Budsändning med alla eller en & en såklart:)
 
Körde alla mina & ganska lång sträcka, gick KANONERS!!! Tyvärr är ju Trizz som hon är tom mot Lena så inte fasiken fick hon röra henne inte:( Nix hon drog som värsta greyhunden.....tillbaka till mig. Men hon sprang till Lena 3 gg utan problem, trots att hon INTE fick röra henne...MÅSTE träna på det!
Breeze & Milloo gick som värsta proffsen:)
 
Vi hade TUR med vädret, det blåste lite & det såg ut som om det skulle bli en skur men vi klarade oss. Å så SKEN SOLEN!!! Helt klart en BRA dag på klubben & med Sheltieligan:) Trots att dom inte fick köra ngn agility...Men Breeze körde Ahindret flera gånger helt på eget bevåg:) HON hade nog önskat att vi BARA skulle kört agility....Får nog MUTA Jörgen eller Birgitta att dom förbarmar sig över henne & kör henne lite lite i agility:) För det är bara att erkänna Breeze bara ÄLSKAR agility!!! Å jag bara INTE kan köra ngn agility med dom, satan i gatan...:(Såååå trist
Jörgen eller Birgitta KAN ni förbarma er över min Breeze????....:)
 
Nästa vecka planerar vi att träffas igen & då planerar jag att vi bla ska köra Sakstövning:)
 
Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0