Rallyträning med Breeze för Ann

Ann & jag hade bokat in en Rallyträning tillsammans. Inte lätt att synka tiderna suck...
På programmet stod en uppföljning av momenten i Avancerad klass. Först pratade vi lite sedan satte vi igång med att träna:)
 
Breeze var supertaggad & så himla KUL att jobba med:) Allt kändes faktiskt BRA tom dom moment som jag kände att jag hade problem med. Störst problem har jag med Backa...Känner att jag tränat alldeles för lite på just det...men det är ju så trist att träna själv, hmm....Men jag fick en del tips & när vi sedan testade så ja då funkade det bra, kul!
Dom andra momenten satt riktigt riktigt bra! Ja mer träning behövs så klart men vi är på G!!!
 
Det här momentet funkade kanoners:)
 
Sedan visade Ann Mästarklass momenten med sin Lukas. Vi pratade oxå en hel del & det var kanoners att få se hur momenten skulle se ut. Så ja nu är det "bara" hem & TRÄNA, tjhoo!!! Känner mig kanonladdad!
HOPPAS HOPPAS det håller i sig....!!! Men jag tror det blir bra sedan när vi sätter igång träningen i ridhuset, mmm det ser jag verkligen fram emot:)
 
Tränade inte Milloo eller Trizz, nä istället tog vi en promis i DJUPSNÖN pust pust...men välbehövligt. Hade ju även Kajsa så det var full rulle på alla 4 Sheltisarna kan jag lova:)
 
TACK Ann för BRA träning!
 
Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0