Återbesöket med Breeze & Milloo i Söderköping

Återbesök hos Krister Juhlin i Söderköpin klockan 09.00 skulle vi vara där...Det innebar att vi åkte i god tid, vädret var ju inte det bästa...Väl framme så rastade jag av Sheltieligan innan det var dax att gå in...Kan LOVA att jag haft magvärk i flera dagar inför besöket:( Visst jag TRODDE ju såklart att allt skulle gå bra men men...
Väl inne på kliniken så vägdes Breeze: 10.2 kg & Milloo: 12.2 kg. Helt OK vikter....
 
Milloo var först in: Korsbandet av till 40% på Höger bak: Krister kollade hur han gick sedan tog jag upp honom på bordet. Han tittade/kände/klämde/sträckte & böjde & sa sedan KANONFIN han ser & känns riktigt RIKTIGT FIN ut!!!
Jihaaaaa nästan så att jag drog till med en glädjedans;) Sedan sa Krister JA han Friskförklarar jag nu helt klart!Jösses vilken underbar känsla!!!
Ut med Mille Å så in med Breeze...
 
Breeze: Ligamentskada vänster frambog: Krister gjorde samma sak med Breeze Å sa samma sak!!! Breeze kändes oxå kanonfin & reagerade inte alls på någor sätt vilket innebar att även hon FRISKFÖRKLARADES!!!
Nu var det nästan så det blev några GLÄGJETJUT!!!
 
Ja inget mer behövdes göras, ingen röntgen & ingen rehab på klinik! Nix det tyckte han absolut inte behövdes med dom...Inte med den typen av skada & inte när det ser så himla fint ut!!! GLAD GLAD för det!!! Visst jag skulle INTE låta dom rusa på för fullt & jag skulle INTE börja träna dom...Inte förräns dom kunde börja gå/träna i Blåbärsriset;) Hmmm NU VILL JAG HAR VÅR!!! Ja ja det blir att hålla koll på dom & inte överanstränga dom men långa promisar i bra tempo gick alldeles utmärkt jippie! Han tyckte dom var välmusklade & väldigt mjuka & fina:) Han trodde att det kunde bero på att dom fått röra på sig så pass & att dom fått sina organiserade långpromisar..GLAD igen! Det betyder ju att jag tydligen skött deras "rehab" ganska BRA;)
Avslutade med att Tacka så hemskt mycket för oss & med hopp om att vi inte skulle ses igen:)
För jag skulle ju trots allt vara medveten om att det kan komma bakslag på upp till 1 år...Deras skador tar upp till 6-9 månader att helt läka så vi har några månader framför oss "under koll".
Vilket fall som så var jag såååå HIMLA GLAD att kunna få åka hem med 2 friskförklarade hundar!!! Går inte att beskriva i ord KÄNSLAN:)
 
TACK ni som tipsade om kliniken i Söderköping & Krister Juhlin!!!
 
TACK Krister Juhlin på kliniken i Söderköping för ditt otroliga jobb med Breeze & Milloo!!!
Proffsigt, sakligt, tydligt & så otroligt väl omhändertagande av en matte med hjärtat i halsgropen;)
 
Å jag är sååå GLAD att jag valde att åka till en specialist direkt, det var det verkligen värt!!!
Kan verkligen rekommendera ALLA som behöver en Ortopedspecialist att åka dit!!!
 
TACK till Svenerik för att du ställde upp med ALLT, utan dig hade det inte gått!!!
 
Hemresan får nog bli ett eget inlägg....
 
Njut av era hundar!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0