Hundskitsproblem

Eftersom att jag har 3 hundar så plockar man ju en hel del "högar" efter dom...Visst i skogen plockar jag ju inte såklart men PÅ/UTMED gångvägar/Bostadsområden/Stan samt PÅ KLUBBOMRÅDET & dess närhet PLOCKAR jag ALLTID UPP EFTER MINA HUNDAR!!!
 
Däremot så verkar det som om MÅNGA inte gör det! Dom helt enklet "skiter" i det!!!
 
Jag har...helt på eget bevåg bestämt mig för att PLOCKA upp skiten på "min" Runt huset runda...Att det bara blev just den rundan beror helt på att OM jag skulle utöka den så skulle jag behöva plocka mest hela tiden:( Som jag skrivit i tidigare inlägg så har det varit så illa att jag plockat över 70 högar på "bara" den lilla rundan...Nu har det blivit bättre men fortfarande hittar jag högar både PÅ gångvägen som i området?! Men HUR tänkte hundägaren/hundrastaren DÅ???? Inte f.n vet jag OM dom överhuvudtaget tänkte:(
 
Ibland så "skiter" även jag i att plocka ANDRAS högar...men efter ett tag så Ja plockar jag upp dom ändå..Går ju mest & retar mig på högarna...Å istället för att bli förbannad hela tiden är det bara att plocka..Tills det kommer en ny jävla skithög & allt börjar om suck!
 
Men allra mest förbannad har jag blivit ute på Klubben....Har nu efter 4 besök PLOCKAT 27 högar INNE PÅ området!!! Ja men jösses HUR resonerar man då???? Rastar man inte hunden innan? Bryr man sig inte? Icke medlemmar som är skyldiga? Noll Koll Kokosboll!!! Skitpåsar FINNS OM man nu GLÖMT ta med sig så det är inget försvar!
Visst händer det även mina hundar att dom skiter på området...men JAG plockar upp & för att kunna plocka upp MÅSTE man ha KOLL på sin hund/hundar!
PLOCKA UPP EFTER DIN HUND!
 
 
Det ligger även STORA skithögar utanför området, bla runt parkeringen nere vid Teorihuset:( Antar att det är någon lat f.n som bara släpper ut hunden ur bilen & låter den "självrasta" sig!!! Har bara ett råd!! Skaffa katt!!
 
 Vi har ju ett otroligt fint inhägnad område som vi kan EFTER att ha rastat av hundarna släppa dom för att dom ska kunna springa fritt...Jättebra att man kan göra det eftersom att vi har så fruktansvärt dåliga rasthagar i Södertälje:( Vi har ju en i Bergvik...Liten, tråkig, stenig, full med rotsystem, fimpar & skithögar!?!Man Hallå!! Hur tänkte man då? När man röker & sedan slänger fimpar på marken i en hundrastgård?!?!  samt att den ligger mitt i ett bostadsområde...Vilket innebär en hel del klagomål från dom boende..
Sååå fräscht att hitta massa fimpar i en hundrastgård:(
 
Nä nu är det slut med "skit" prat....se bara till att plocka UPP efter din hund! För OM jag ser dig UTAN att plocka upp ja då....
 
Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0