Äntligen träning igen på klubben!

Hundarna har ju varit på landet sedan jag åkte hem i måndags..men i morse kom dom hem igen:)
Åkte till klubben & gick Bosserundan...
 
Sedan byggde jag upp en liten Rallybana med skylthållare utan skyltar. La också ut massor av olika frestelser precis överallt...I alla snusdosor låg det väldoftande korv;)
Lagom när jag var klar med byggandet kom Träningsgänget i lydnad...Funderade ett tag på vilken hund jag skulle välja att köra lydnad med...TUR jag ar 3 att välja mellan;) Valet föll på Trizz eftersom jag planerade att fokusera Rallyn på Breeze.
 
Trizz:
Vi började med Sitt i grupp, valde att gå ca 12 meter & hon fick sitta i 1 minut & 15 sekunder. Det fixade hon galant) Sedan direkt så körde vi Plats i grupp...Mitt problem med Trizz har ju varit att hon INTE lagt sig på första kommandot:( Men...NU la hon sig fin fint direkt GLAD!! Sedan låg hon 2 minuter & 20 sekunder. Kände mig riktigt taggad efter att hon fixat detta galant trots att det är lääänge sedan jag tränande. Så jag körde lite Linförighet med henne...Jösses hon gick som en klocka?! Hon var med i svängar & vändningar & hängde med mig...Ähhh DUKTIG hund!!! Tror dock det bara ar en engångsföretese;) Vilket fall som så var jag supernöjd! Kändes så himla BRA!
 
Breeze: Planen var att köra med många frestelser på banan samt Backa 3 steg på både v & h sida. Även byten utåt hade jag planerat in...Breeze var som vanligt när vi inte tränat på länge övertaggad...En övertaggad Breeze betyder Skall & egna påhitt;) Men jag får liksom gilla läget, tränar jag inte kontinuerligt så blir det så...Men Oj oj vad duktig hon var på Backa!! Gillas! Hade byggt in banan mellan 2 slalomdelar;) Å mellan dom skulle hon byta via ut & det var lite väl tufft;) För åt vilket håll vi än kom ifrån så stod ju....slalomen där;) Lite väl frestande för en galen agilityhund som ÄLSKAR slalom! Hon ville gärna dit & jag såg att det var frustrerande att inte få...
Men i det stora hela så gick allt OK! Inte för godkända poäng men...OM jag bara tränar så:)
 
Milloo: Tänkte att han får "Köra för att göra något" hade alltså ingen plan för honom...I dag var min Prins lite "Hej hå i det blå" MEN han tycker det är så himla KUL!!! Han vill sååå mycket & gärna allt på en gång;) Ja ja han fick "jobba" lite i alla fall...
 
Trizz igen: Tänkte köra henne på banan också men jag kände direkt att hon inte var med mig & då var det Tjopp Tjopp OK vi slutar...Ville ju inte tappa Floower´t från Lydnaden. Så ingen rally för Trizz i dag...
 
Var i det stora hela nöjd med träningen:) Solen sken & jag hade trevligt sällskap, vilket gör mycket! Skönt också att hundarna fick "jobba" lite...Tror jag ska träna lite under Påsken...;)
 
När jag lämnade bilen så lämnade jag även åter hundarna...Japp nu är dom på landet igen. Själv tar jag tåget ut efter jobbet i morgon:)
 
Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0