Solvalla dagen 1/9 2013

Södertälje Lokala Kennelklubb hade fått förmånen att vara bla Parkeringsvakt under SKK`S Utställning på Solvalla 1/9. Redan på lördagen var det ett TAPPERT gäng som i värsta tänkbara regnväder slet för att få upp alla tält & ringar inför den stora utställningen.
Jag & ett stort gäng med mig hade bokat hela långa Söndagen för att vara Pvakter...Vid ca 06.00 var jag & Svenerik på plats...Tomas & Irja hade oxå kommit & snart dök alla upp, alla utom den ansvarige ha ha...Hon som hade all info...kom något senare än övriga;) Inga namn nämda men det är en som vanligen aldrig kommer försent...2 labbar har hon oxå en gul & en svart..
Nåja allt löste sig & vi kunde börja det HÅRDA jobbet att lotsa in, ta betalt & visa rätt..I början var det ganska lugnt men så plötsligt skulle ALLA komma på exakt samma tid!!! Jösses det blev KÖ på motorvägen!!! Gulp...Då fick vi även öppna den övre parkeringen...pust..
Många var trevliga & hade jämna pengar medans några var lite mer tjuriga & ngn hade väskan i bakluckan= stopp i kön...Men i det stora hela gick det bra! Mycke pengar blev det!!!
Dock hade det behövts minst 4a till som hade Pväskor! Nu var vi bara 4 stycken varav jag var en..
 
 
Vi såg nog lite halvroliga ut, en med käpp (Svenerik), en med hela handen i bandage(Birgitta) & jag som haltade fram till bilarna...Men vi fixade det!
TUR med vädret hade vi oxå:) Vi fick en hint om att det fanns hundar instängda i bilar, inge bra:( Så jag & Johanna S  stövlade upp till den övre Parkeringen för att kolla samtidigt som vi satte några på den nedre...
Å visst hittade vi dom instängda hundarna & tyvärr även några till:( Men BÄST var att Djurpolisen kom & tog tag i skurkarna! Det ropades även upp nere på utställningen om att Djurpolisen fanns på parkeringen så DÅ kom dom springandes till sína bilar! Det tog ett tag att kolla alla bilarna men efter att vi var klara var det dax för lunch..
 
 
Det började nu verkligen kännas i kroppen....Å vi skulle oxå vara kvar EFTER utställningen för att plocka NER ALLT! Men som tur var så hittade vi några sköna fåtöljer som vi slappade i...Att riva gick riktigt smidigt, vi var ju ändå ganska många:)
Trist bara att så många LÄMNADE allt sitt skräp efter sig!!! Grrrr:( Någon lämnade även sitt tält då tydligen pinnarna gått sönder under blåsiga lördagen...Men jag tog då med mig tältduken hem till mina pinnar:) Min tältduk stals ju ur garaget, hade bara pinnarna kvar. Så det löste sig ju till det bästa;)
Plockade oxå upp satans mycke fimpar!!! Grrr igen:(
 
Men till slut var ALLT klart & vi kunde bege oss till Stugan igen....Helt SLUT efter den lååånga dagen..Men vad gör man inte för sin klubb???? Mycke pengar till klubben blev det ju:)
 
En JÄTTESTOR Eloge till ALLA som ställde upp för klubben under Solvalla helgen!!! Jag gör gärna om det om 2 år;)
 
Njut av era hundar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0