Lite träning på Bosserundan med hela Sheltieligan

Åkte till klubben i morse & planen var att Gå Bosserundan...Då blir det ju liksom flera flugor i en smäll eftersom man kan göra så mycket under den rundan;)
 
Breeze: Fokus låg att köra MÅNGA snurrar innåt både från höger resp vänster sida- Gick lite sisådär....ibland gick det kanoners & ibland så blev hon lite blockad av Boomerbollen som hon visste jag hade. Sedan gjorde jag många byten framför oxå det från både v & h sida-Gick ganska bra:) Men som sagt hon var lite triggad av bollen...
 
Trizz: Fokus låg på att träna fotingångar & sitt fot stadga- Gick ganska bra;) Vill att hon sla TÄNKA hur/vad hon ska göra dvs spontant hitta rätt position= FOT! Känns som om det är på G:)
 
Milloo: Njaaa HANS fokus i dag låg mest på att hänga med/på Breeze som ju löper;) Men han var superduktig på inkallning där jag ställer upp resp sätter dom & så ropar jag på en hund i taget, DET kan han min Prins;)
 
Körde även massor av uppletande min stil;) Å så fick dom komma en & en när jag kallade in dom, i dag var det faktiskt Breeze som tjuvade & hängde på både Trizz & Mille vid deras inkallningar...Nåja hon fixade några helt galant. Körde även några inkallningar där alla fick komma rusandes samtidigt...
Avslutade med att gå halva kortsidan & så slängde jag över Boomerbollen & skickade sedan bara Trizz på UT Å jösses hon drog som en avlöning utmed staketet, in i öppningen & letade fram bollen, sedan kom hon i rasande fart tillbaka med bollen:)
Breeze fick innan dess ta balansen en gång med running;) Men hon stannande till i allafall...Inget hoppat kontaktfält i dag:)
Eftersom att Breeze ju löper fick Mille åka tillbaka med Svenerik til landet igen...
 
EN BRA dag på klubben i dag:)
 
Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0