Recept på levergodis

Här kommer ytterligare ett Hundgodis som man kan göra själv:)
 
LEVERGODIS
 
Sätt ugnen på 175 grader
 
Ta en stor eller liten bit lever
Skär den i lagom stora eller små bitar
Lägg bitarna i en långpanna
(Pudra ev över lite vitlökspulver)
Låt leverbitarna torka i minst 4 timmar, helst över natten men då kan man sänka temperaturen
Förvara i burk med lock
 
Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Carina

Jag kokar alltid leverbiten innan i en timme och när den svalnat skär jag den i tärningar och in i ugnen 70 grader i ca tre timmar och så stänger jag av ugnen och låter plåten stå kvar över natten. Tycker det blir så kladdigt om man lägger in dem på en gång utan att koka. Men det är verkligen uppskattat godis av hundarna!

Svar: Å jag klarar inte av att göra levergodis, kräks av doften...speciellt om jag kokar den innan...Men TACK för tipset!!! Ja jag tror alla hundar gillar hemmagjort levergodis:)
Marie

2013-03-10 @ 16:26:46
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0