Det är KUL att ha kurs!

I morgon Onsdag är det åter dax för min & Ingela Agilitykurs på klubben, det är KUL att ha kurs:)
Sitter nu & funderar ut vilka övningar som jag ska köra, finns ju en hel del att välja på...tror nog att det blir en liten repetition på dom olika Bytena som vi kört tidigare & att jag lägger in dom i lite längre kombinationer..
 
Något som jag alltid gör på mina kurser är att jag delar upp dom 2-2 alt 3-3 & kör ett "eget" kurstillfälle. Visst det går åt en hel del tid men jag tycker det ger så pass mycket att jag fortsätter:) Kursarna brukar oxå vara nöjda att få köra lite "privat"...Under dessa specialtillfällen får dom själva välja vad dom vill köra & visst ibland så tipsar jag dom om vad dom borde träna på denna extra gång;)
Kursen är på 6 tillfällen + ett extra grupptillfälle som vi la in eftersom att vi började så sent.. underlaget var inte OK förrän sent..+ då att dom delats in 2-2 alt 3-3 för egen träning...
 
Ser fram emot morgondagen, först den öppna/Egna träningen på klubben där jag kommer att fokusera på Rally fortsättning med Milloo, Lydnad med Trizz & Slalom med Breeze sedan agilitykursen på kvällen med vårat härliga gäng:)
HOPPAS nu bara på BRA väder....
 
Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0