Rallyhinder

Ska försöka att skotta fram mitt hopphinder....min plan är att ta det till ridhuset så att vi kan träna Rallyhoppet UTAN att hindret faller omkull.
För på Onsdag är det åter dax för Rallyträning i Ridhuset:) HOPPAS HOPPAS att jag kan köra lite lite...Är så himla träningssugen...Tyvärr kan jag & får inte heller anstränga mig genom att böja/sträcka/lyfta magen..
Ja ja några övningar ska jag väl kunna få till tex snurrarna, vändningarna, slalom, sitt-stå mfl. Måste dock passa mig så att jag inte "glömmer" bort mig, lätt hänt kan jag lova...
 
Nä nu vill jag verkligen få såret ihopläkt till 100 % så att jag kan sätta fart med träningen:) Har ju anmält Milloo till en Rallytävling i mars & tills dess MÅSTE vi ha hunnit tränat!!!
 
Å till råga på allt är jag supersugen att gå kurs...
 
Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Margita Jonsson

Det är viktigt att du läker ihop efter OP. och allt du varit med om..Vi är många som kan ta över dina sysslor..Vad har man vänner till annars?..Du får vara arbetsledare tills du känner att du är bra igen..Heja Milloo som ska rallytävla i mars..Det fixar du hur lätt som helst..Som vanligt..Du vet att jag håller tummar och tår för dej Milloo

Svar: Jooo det är ju det,men samtidigt sååå svårt att hålla sig helt lugn & stilla. Suck...men jag känner att jag nog MÅSTE ta det lugnt ett tag till...Ha ha du är för gullig Margita:) Syns på onsdag som vanligt, tjohoo!
Marie

2013-02-11 @ 00:14:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0