Första träningen på "klubben"

Tog självklart som ALLTID med mig alla 3 ut till "klubb" området för Onsdagsträffen. Vädret var på topp med SOL:)
Tyvärr så var det fortfarande mycket snö & is + att ngn kört "sönder" den del av ytan som var fri från snö & is:( Det resulterade i att det var ojämnt & slabbigt...Ville inte "förstöra" mer så jag tränade bara Lydnad på en plätt med snö. Funkade fin fint, att träna på snön alltså:)
 
Breeze: Började med henne så att HON skulle få träna lite i alla fall:) Körde framför resp bakom byten & ut-byt sida. Funkade OK, hon var lite väl övertaggad men det beror nog på att det är lääänge sedan hon fick träna...Då blir hon ngt frustrerad & skäller en hel del...La dock inte så mkt fokus på hennes träning tyvärr...Önskar jag skulle ORKA, men just nu gör jag inte det:(
 
Milloo: Skulle träna lite Rally med honom men han var på en annan luktplanet så ingen träning för hans del i dag...Gick inte ens ner på banan med honom.
 
Trizz: Planen vara att träna lydnad dvs: Fotingångar med stadga. Hmmm TUR att Camilla Mangnäs kom & gav lite tips & råd, TACK Camilla:) Jag ska nu låta Trizz KOMMA på att det är Ingång FOT RÄTTsom ger utdelning dvs godisbelöning! Ska INTE säga Fot utan hon ska själv VILJA jobba sig in i Fotposition...
 Camilla testade att köra henne på detta & till slut så funkade det riktigt OK! KUL att se ngn annan köra sin hund:)
Kände mig ganska NÖJD efter träningspasset!
Å SNART börjar ju Lydnadskursen med Camilla, tjohoo!!!!
 
Efter fika & hundsnack i SOLEN avslutade jag, Margita & Katarina att gå en utav Kulturlederna i Naturreservatet med alla våra hundar. En jättefin runda som tog nästan 1 timme. Å då fick vi både pulsa i snö & klättra över "stegar". Blir KANONERS att gå när all snö försvunnit:)
 
Ytterligare an BRA hunddag:)
 
Tyvärr så är ju kroppen på sparlåga men Onsdagarna är så pass "viktiga" att jag prioriterar att knapra piller för att stå ut...Suck!
 
Njut av era hundar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0