En tidig aktiveringspromis med tjejerna

Började denna halvtrista dag med en Aktiveringsrunda tillsammans med Breeze & Trizz:)
Vädret var ju inte riktigt på topp men "Kläder efter väder". Hade "bara" med mig lilla Godispåsen som såklart var full med....godis:)
 
Det blev en hel del upp på stenar & stubbar, sitt-stanna-hämta godispåsen som jag slängt iväg, klättra upp-få godispåsen, springa ner-få godispåsen, upp på bänkar-upp med tassarna på stödet-få godis, stå på en sten med antingen fram eller baktassarna på backen-få godis å så klart en hel del Rallyträniing:) Bla så fick Breeze komma in fram & backa olika längder. Funkade faktiskt riktigt BRA:) Kände oxå att belöningen kom i mer eller mindre exakt rätt tid, tjohooo!
 
Sedan var min plan att försöka på Trizz att ha fokus på mig trots att hon fått belöningen för det hon utfört men...efter friordet ändå ha "koll"/fokus på mig. Gjorde som så att Efter friordet så sa Trizz Ok Hej! medans Breeze som vanligt (min STJÄRNA) stannade kvar hos mig för att JOBBA;) Då fick hon gott godis & beröm:) Då vände Trizz på en femöring för att fråga Vad fick hon??? Då fick hon godis...Efter en del repetitioner så kom hon på att "Attans jag måste nog hålla mig vid matte för DÅ kan jag ju få ngt gott" Så trots att Trizz fått Friordet så höll hon sig vid mig med FOKUS på mig för att jobba för ytterligare en belöning...
Tror nog att det går att få henne fokuserad på mig ox vad det lider....
det är ju snart dax att gå Lydnadskursen för Camilla & DÅ vill jag ha en hund som VILL jobba med mig hela tiden, precis som Breeze:)
 
Avslutade promisen med en "Leta godis ruta" ALLTID en uppskattad övning ha ha...
 
Väl hemma så hade vi faktiskt varit ute i 1 timme & 15 minuter...
 
Gjorde iordning varsitt återanvänt Märgben som jag fyllde med Leverpastej. Stoppade sedan in märgbenen i frysen & när det sedan var dax för mig att åka till jobbet fick dom varsitt:)
 
Dessa promisar är verkligen som ro för själen....
 
Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0