Rallytävling på Katrineholms BK 22/10 2012

I Söndags var det dax för min RallyPrins Milloo att debutera i Rallylydnad, gulp.....Eftersom att jag redan var i Flen, bodde ju över hos Elisabet & hennes Sheltietjejer. "Nära" & bra, men tots det var vi tidiga, men å andra sidan så fick vi en parkering precis framför banan:)
 
Jag hade startnr 5 med Milloo & nr 10 med Trizz...Min fokus låg helt klart på Milloo, Trizz var ju liksom redan klar. Men som vi brukar säga "man ska ju sluta på topp" & njaaa att sluta på 97 poäng är vällan inte riktigt på topp men nästan, max är ju faktiskt 100!'
 
Nåja Milloo var alltså först in & hmmm han gick som en myrslok in till start & var sedan värsta dammsugaren till skylt nr 1 som var sitt-stå & skylt nr 2 var sitt framför-höger ingång-fram...Kändes lite hopplöst kan jag lova:( Men sedan DÅ fick jag igång honom & han gick som den RallyPrins han är!!! Så resten av banan gick himla BRA, speciellt 1-2-3 bakåt som domaren sedan berömde oss för GILLAS! Å det av een hund som är en ska klapp & kakhund ha,ha.....Får nog omvärdera honom nu:)
För jösses vi fick ihop 85 poäng i våran debut & hamnade på placering 11!!! Å då hade vi - 10 poäng på skylt nr 2 för att han satte sig innan jag han gå:( OM inte OM hade funnits så hade vi ju haft 95 poäng, helt otroligt!
 
Sedan var det Trizz tur & hon kändes himla fin & taggad innan start:) Mmmm min Rallybrud gjorde verkligen BRA ifrån sig:) Hon var tom så taggad att hon gav skall 2 gånger under banan....Kul faktiskt för jag verkligen kände att hon var med mig hela banan...:) Vi Lyckades få 98 poäng & med det kom vi 2:a!!!
Å bäst ja förrutom Milloo´s resultat var ju att jag & Trizz förbättrade oss med 1 poäng från föregående tävling GILLAS!
 
Tyckte dagen var BRA för bla så fick vi banskisserna GILLAS!!! Å så kom prel resultat upp efter första gruppen gått & jag var i första. Jag & Trizz ledde länge tills en springer till slut slog oss med en poäng...Ja ja jag var ändå mer än nöjd med mina resultat! Jösses Milloo blev GODKÄND på sin första start & Trizz förbättreda redan bra resultat med 1 poäng! Vilken dag oj,oj,oj....GILLAS!!!
 
Visa IMG_0259.jpeg i bildspel Visa IMG_0255.jpeg i bildspel
Jag, Milloo & Trizz:)
 
Visa IMG_0252.jpeg i bildspel Visa IMG_0250.jpeg i bildspel
Milloo:)
 
Visa IMG_0249.jpeg i bildspel
Trizz som kom 2:a med 98 poäng:)
 
Foto: Johan Liiv, Vingåker
 
Efter tävlingen bar det åter av hem till Elisabet & iallafall jag firade med några Irish Coffe på kvällen, det var vi verkligen värda:) Även denna kväll blev trevlig med både god mat & dryck:)
Tyvärr vill inte min rackarns rygg/höftvärk ge sig:( Kan ju knappt gå suck....
 
Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0