"Test" promis med Kristina

Vi dvs jag med Sheltieligan(så klart) & Kristina med sin Labbe Atos hade planerat att gå en "test" runda i dag....Dels ville vi kolla om vi skulle hitta en cykelväg/gångväg till klubben, en runda som vi sedan skulle kunna använda som en Gemensam hundpromis med kanske avslutande fika på klubben...Men innan vi vågar skicka ut en inbjudan måste vi ju som sagt var testgå:)
Jag hade som vanligt med mig hela Sheltieligan & Kristina hade tagit med sig sin ena labbe, Atos. Våra hundar går ju ihop utan problem & alla hundar gick lösa GILLAS!
Å rundan vi gick var himla trevlig & underlaget passade min kropp bra! Efter ca halva rundan, vi hade ju inte helt koll på exakt vart vi var fniss:) så tog vi en vatten/piss paus & då passade jag på att fota mina underbara hundar:)


Milloo, Breeze & Trizz:)


Milloo


Trizz


Kristina vattnar Atos


Japp det här är underlaget vi gick på stora delar av promisen...känns i benen kan jag lova, pust!

Hade alltså kameran med men vi bara gick & gick & pratade & pratade så jag glömde helt bort att den var med ända tills vi kom åter till bilen....

  

 
Atos

Väl tillbaka vid bilen hade vi varit ute i 1 timme & 15 minuter & gått 5,48 om jag minns rätt....Helt OK måste jag säga. Inbjudan till promis på den här rundan kommer till alla er som finns med på min "promis" lista:)

Tack Kristina för sällskapet! Det här gör vi om:)

Njut av era hundar!


Kommentarer
Postat av: Kristina med labbarna

Jätte fina bilder du hade tagit på dogsen. Det var en Jätte mysig runda härlig natur plus trevligt sällskap. Och himla mysigt att kunna ha hundarna lösa. Självklart gör vi om det. Vi kan utforska flera ställen

2012-05-18 @ 23:02:41
Postat av: Marie G

Ja det GÖR VI OM!!! Det finns ju hur många provrundor som helst att testa:) Jag hänger på!

2012-05-19 @ 18:35:08
Postat av: Anonym

OK då gör vi upp en plan nästa vecka/Kristina med labbarna

2012-05-19 @ 19:42:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0