Semester sommaren 2012

ÄNTLIGEN var det dax för semester, kände att det verkligen var behövligt....
 
Har tränat lite Rally mest varje dag med Breeze & Trizz, lite kul att öva in några nya skyltar från Fortsättningsklassen:)
Men oj vilken skillnad det är att träna mina tjejer....Breeze har full fokus på mig, är otroligt samarbetsvillig, lydig & vill jobba GILLAS Trizz däremot ja jobba vill hon, men hon har ju inte den ordentliga grundlydnadsträningen som Breeze har...helt mitt eget fel suck! Men visst hon försöker men så vipps så kommer ngt annat lite mer intressantare upp & då tappar hon fokus på mig. Men jag ger inte upp utan vi tragglar på..
 
Breeze
 
Har oxå satt upp slalompinnarna som jag kör varje dag med Breeze, Milloo & Trizz. Dock med ngt varierande resultat...Breeze är ju så DUKTIG, Mille är duktig & så Trizz ja vad ska jag säga?! Tror nog jag ska lägga ner agilityträningen med henne under en tid....Har kollat på några agilityfilmer på oss & då kan jag lova att jag INTE vill köra ngt mer "leeer" not....Nä Trizz & jag får satsa på Rallýn:)
 
Trizz
 
Min förhoppning är ju att hon när hon LÖPT klart, vilket hon precis börjat göra blir ngt mer "samarbetsvillig".
Fortsättning följer.......
 
Milloo
 
Har även ÄNTLIGEN fått på Springern på cykeln så nu har jag cyklat samma runda med först Milloo & sedan Breeze. Å det gick kanoners:) Visst dom är hyffsat vana att springa/lulla bredvid cykeln men då har dom varit lösa & alla på en gång. Nu har jag tagit dom en & en...Ja inte Trizz, måste hitta på en lösning så att hon inte hänger i backen...Den är ngt stor/tung för henne.
 
Milloo
 
Har oxå fått tag i 3 stycken, jippie!!! Preydummy´s, kanske dom sista då jag hört att dom ska utgå:( Så nu behåller jag dom här 3 så att jag har. Breeze har ju tuggat sönder en....
 
Ja så har jag ju pysslat i trädgården, rensat bland blad & blommor
  
 
Å så har jag börjat med att skura en stor & två små mattor med såpa & vatten ute på altanen.Har "bara" tre stora kvar, pust....Men skönt att ha dom gjorda:)
 
 
  
 
Å lite läsning blir det så klart oxå, har precis läst ut Peter Robinson´s senaste
 
Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Eva o Leffe

Hej Marie o hela ligan
Vad är en preydummy's ? Jag har loppis o mina 5 dummies är med på bordet. Jag tror inte folk fattar vad det är.
Rallylydnads är roligt, Leffe som älskar agility tycker att det är super roligt att träna rally. Han har också dålig grund lydnad, men vi har roligt o det är det viktiga.
Kram Eva o Leffe

2012-07-12 @ 21:13:07
Postat av: Marie G

Hejsan,
Det är en dummy som man kan öppna & tex ha godis i, mina bara ÄLSKAR den:)Om du inte säljer dina så köper jag dom gärna:) Vi ska ju gå en apporteringskurs i höst & behöver flera dummisar:)
Ja alla mina tycker Rally är kul & jag ed, skulle bara vilja sätta i gång Milloo oxå...Håller med bara dom & vi såklart har KUL så är jag nöjd:)
Njut vidare, kramisar

2012-07-13 @ 08:39:11
Postat av: Lotta

Ojojoj, vad du är flitig! Träna och pyssla i trädgården, tvätta.....Götapetter. Du har ju SEMESTER!

Ha en skön sådan....

Kram
Lotta med Lapparna

2012-07-13 @ 16:44:05
URL: http://anncha0117.wordpress.com
Postat av: Eva o Leffe

Jag kan tänka mig att byta mina dummies mot en preydummy's .
Vi åker till Stockholm på tisdag och hem på onsdagen, om det skulle passa.
Krm Eva

2012-07-13 @ 17:13:16
Postat av: Marie G

Ja men Lotta det är ju sååå mkt som ska hinnas med när man väl är i stugan.....:)

Eva, vilken TUR att jag har 3 stycken:) du kan vällan messa mig på tisdag? Jag ska nämligen troligen åka till Vingåker då:) Men kanske att vi kan få ihop det...:)

Kramisar

2012-07-13 @ 19:41:05
Postat av: Eva o Leffe

Vi åker mot Sthlm på tisd efterm. Jag har rådjursskånkar i frysen om du vill ha några. Fina trasmattor i olika storlekar, jag tänker på din stuga. Jag messar dig tisdag. Ha det så bra o kram

Svar: Ja gärna men tyvärr så har jag fullt i frysen nu:( Hmmm tåls att tänka på, men å andra sidan så har jag massor av mattor:)ja messa mig på tisdag...
kramisar
Marie

2012-07-14 @ 07:30:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0