Tia 7 veckor

I dag blir min Tia 7 veckor, oj vad fort tiden gått...Jag verkligen märker dag för dag att hon växer, nåja men att hon blir äldre:)


Tia 7 veckor i dag!

Tia är otroligt rolig & så verkar hon inte vara rädd för ngt..GILLAS! I morse när vi skulle gå en promis så mötte vi på en som skottade snö & vipps så drog hon för att kolla vad den gubben höll på med....Hon passade oxå på att springa fram till sandspaden för att kolla vad det var för ngt...

Sedan på promisen innan jobbet ja då kom traktorgubben & skulle ploga & sanda, men då var jag tvungen att lyfta upp henne men hon bara tittade på & efter traktorn som brummande precis brevid oss. Inte blev hon rädd!!! GILLAS!!! Släppte sedan ner henne & då drog hon efter tjejerna utan en tanke på ngn läskig traktor...

Mmmm jag TROR verkligen på att Tia kommer att bli...BRA:)
Skryt skryt skryt men...hon är faktiskt helt udnerbar:)


Dom fyllda tuggrullarna är oxå poppis:)

Att åka bil är heller inget problem, visst hon gillar inte direkt att bli instoppad i buren..Då låter man, men hon tystnar efter ett tag. Peppar, peppar så blir hon inte heller åksjuk:)

"Tvångs" gullar jag jag oxå titt som tätt, det går bättre & bättre...Hon accepterar att hon ska ligga still medans jag pillar & gosar lite grann....:)

Nästa vecka på Torsdag den 23/2 har jag bokat tid för ögonlysning på Bagarmossen. Alltid lika nervöst...
 
Regiondjursjukhuset Bagarmossen 
Veterinär Anestis Simeonidis är auktoriserad ögonlysare vid Regiondjursjukhuset Bagarmossen.
Källa: Bagarmossens hemsida, ögonlysning: http://www.djursjukhusen.se/Ögonlysning.aspx

Har aldrig "lyst" för honom tidigare...Men jag hoppas att han är bra...Någon som vet???

Nu på kvällspromisen runt kvarteret så gick Tia först kopplad utmed våran lugna gata sedan på gångvägen fick hon springa lös vilket hon gjorde hela vägen runt & hem. Kallar in henne då & då & jösses vad fort hon reagerar & kommer...självklart får hon lite godis när hon är så himla duktig:) Lite bus med "morsan" blev det oxå...å vipps så rullade hon runt i snön men lika snabbt var hon på benen i igen..Å så var det full rulle igen GILLAS!
Väl inne så torkar jag henne helt torr & det går galant. Hon bryr sig knappt när jag kommer med handduken. Försöker att variera lite med hur handduken hamnar på henne. I bland på hela huvudet & i bland på baken, framtill osv..Ingen vekling där inte "fniss" Stabilt psyke eller?!?

Ändå så känner jag att jag fortfarande har så himla mkt som jag vill att hon ska hinna träna på innan hon flyttar hemifrån...Hmmm för jag HOPPAS så klart att jag snart hittar DET hemmet till henne:) Å andra sidan så gör det ju inget om hon får stanna ngn vecka extra....men lättast är ju så klart att hon får flytta "hem" till sig när hon blivit stor dvs strax efter 8 veckor...Stannar hon för länge kan det kanske vara svårt att släppa iväg henne....

I morgon är det dax för kloklippning på Tia igen. Breeze & Trizz klippte jag klor & tassar på häromdagen så dom slipper...En genomborstning ska dom alla oxå få.

Har köpt lite mer godis....dels för att ha till aktiveringsleksakerna, till hundpromisarna & så till tänderna


Kan lova att skor är en av favvisarna att tugga på bland en hel del annat hmmm....


Ja nu väntar jag bara på att få Tias registreringsbevis från SKK. Borde komma vilken dag som helst...

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0