Hua nu är det länge sedan jag uppdaterade bloggen....

Men min hemdata är så himla himla seg & bara låser sig:(

Det har dock "hänt" en hel del för min Sheltieliga sedan i Påskas....

Varje Tisdag i ur & skur har jag haft hundpromisar för ALLA med eller utan hund nere i stan. Vissa gånger har vi varit många & däremellen har inte såå många kommit. Men oavsett det så är det ALLTID hundpromisar på Tisdagar kl: 18.30 samling i Stadparken i Södertälje!
Självklart har hela min liga varit med varje gång, ja förrutom nu i tisdags när Mille var kvar på landet....Å eftersom att vissa inte alla busschaufförer är anti mer än två hundar på bussen så har jag faktiskt gått ner till samlingsplatsen varje gång:) Sedan har vi avsett väder gått från ca 45 minuter till 1,5 timme...

Har även tjuvtränat Breeze på att lära sig att göra en snurr på vänster sida ssamt att sätta sig framför mig. Snurren går hyffsat, tyvärr har jag inte tränat såå mkt på framförsittandet:( Måste ta mig i kragen...Vi ska ju gå en helgkurs i Rallylydnad 5-6 maj på Hundklubben i Södertälje. Ser fram emot den helgen, ska bli lite spännande att testa en "ny hundsport"....Snälla Agneta med Staffarna har lovat att plocka upp mig både lördag & söndag morgon GILLAS!!!

Men innan dess så åker jag, Breeze & Trizz till Vingåker/Läppe & Högsjö för att vara med på ett sökläger i 4 dagar! Ska troligen gå söket med Breeze men jag planerar att däremellan att träna lite lydnad med Trizz...HOPPAS min plan håller "fniss"...
Alla "gamla" sökprylar från Sindies söktid är framplockade & ändrade så att dom ska passa Breeze.
Ska bo hos mina goda vänner Sven & Marie i Läppe:) Dom hämtar även mig & tjejerna + Anki vid tåget för som vanligt blir det tåget till Vingåker. Smidigast & billigast....
I kväll blir det till att packa inför 4 dagars hundläger med fokus för min del på sök...

Självklart försöker jag även gå minst en promis om dagen som är 1 timme eller längre...det är ju allra skönast att gå tidigt tidigt på morgonen & gärna då nere vid/utmed kanalen:) Om vädret är OK så har även min frukost intagits på en parkbänk utmed promisleden..

Har även gått på olika promisar bla Viltparksrundan med grannen på landet som har en cocker som heter Anders. Mina hundar tycker dock att unghunden blir lite väl jobbig då & då...Men det är otroligt nyttigt för Anders att umgås med min liga för dom sköter sig bra...att uppfostra unghundar kan vara jobbigt..

Men oj vad skitigt & blött det är ute i naturen:( Hundarna ser ju för jäkliga ut när vi kommer hem....ja ja dom gillar läget så..det får bli varsitt märgben på altanen tills dom torkat så att jag kan borsta av dom.

Njut av era hundar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0